Liviu Dragnea: SRI i-a făcut guvernul lui Victor Ponta

Liviu Dragnea: SRI i-a făcut guvernul lui Victor Ponta

Liviu Dragnea a făcut dezvaluri incredibile marți seară într-o emisiune televizată. Președintele PSD a vorbit cum la instalarea primul guvern condus de Victor Ponta, George Maiora făcut lista de ministri,iar el cuCrin Antonescu s-au trezit cu guvernul alcătuit chiar de către SRI.

„Am fost sunat de Crin că nu s-a putut face Guvernul pentrucă era oboseală, dar apoi mi s-a arătat lista guvernului. Nu înțelegeam cu cine a făcut Guvernul. Mi s-a dat de înțeles că a făcut Guvernul cu George Maior și cu alții. Am zis că dacă a fost decizia lui, voi sta în bancă mea”, a dezvăluit Liviu Dragnea la Antena 3.

Liviu Dragnea a mai acuzat că fostul director SRI George Maior i-a transmis că „guvernul nu e așa simplu de făcut” și tot el a fost cel care a insistat ca Ioan Rus să fie numit la Ministerul de Interne.

„George Maior mi-a spus că Guvernul nu este o chestiune așa simplă, tu trebuie să te ocupi de partid. I-am spus că nu înțeleg de ce noi mergem și vorbim cu oamenii, că de fapt noi să fim transformați în păpuși.

A fost o impunere a lui Ioan Rus la Interne.

I-am spus lui George Maior că nu înțeleg de ce se bagă în asta. Mi-a spus că e bine să mă ocup de partid. I-am zis cred de când e SRI consultant. Asta este genul de întâmplări pe care vor unii să le spun la Comisie”, a susținut Liviu Dragnea.