Ludovic Orban: Ştiţi cum îmi mai spun unii colegii? Duracell! Sunt un om care muncește enorm (VIDEO)

Ludovic Orban: Ştiţi cum îmi mai spun unii colegii? Duracell! Sunt un om care muncește enorm (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ludovic Orban, președinte PNL și candidat pentru încă un mandat în această funcție, a declarat, vineri, că e un lider cu o foarte importantă cotă de încredere, că are o susținere foarte mare la baza partidului și că e recunoscut pentru puterea sa de muncă – unii colegi chiar îi spun ”Duracell”.

Ludovic Orban, despre susținerea pe care o are în cursa pentru șefia PNL

„Sunt un lider foarte cunoscut, cu o cotă de încredere foarte importantă, sunt un om care înţeleg foarte bine nevoile României şi cunosc foarte bine PNL. Strategia pe care o propun PNL-ului va fi una câştigătoare și ne va permite, în 2024, să rămânem principalul partid din România”, a declarat Ludovic Orban aflat, vineri, la Brăila.

Ludovic Orban: Ştiţi cum îmi mai spun unii colegii? Duracell! Sunt un om care muncește enorm

Orban a mai spus că baza partidului e alături de el „într-o proporţie zdrobitoare” și că „oricât de mult se va încerca să fie influenţată şi determinată prin alte mijloace pârghii administrative sau de altă natură, până la urmă voinţa bazei partidului se va simţi”.

Ludovic Orban a mai afirmat că unii colegi îi spun Duracell pentru că muncește foarte mult: „Ştiţi cum îmi mai spun unii colegii? Duracell! Apropo de putere de tracţiune, chiar am putere de tracţiune, de la 7 dimineaţa până la 12 noaptea. Sunt un om care muncește enorm”.

Urmăriți B1TV.ro și pe