Orban, după ce Dăncilă l-a invitat pe Iohannis la o dezbatere la televiziunea publică: TVR mai avea puțin și îl chema pe Dragnea și la Teleenciclopedia

Orban, după ce Dăncilă l-a invitat pe Iohannis la o dezbatere la televiziunea publică: TVR mai avea puțin și îl chema pe Dragnea și la Teleenciclopedia

Viorica Dăncilă a declarat că îl invită pe Klaus Iohannis la o dezbatere organizată duminică de TVR, ca să îşi prezinte amândoi viziunea pentru România următorilor cinci ani. În replică, Ludovic Orban a declarat, la Digi24, că liberalii nu au ce să discute cu social-democrații, deoarece aceștia nu s-au remarcat decât prin manipulări și minciuni gogonate. De asemenea, el a pus la îndoială echidistanța televiziunii publice.

„Mi se pare corect ca acest eveniment să fie organizat de televiziunea publică, pentru a putea fi văzut de absolut toţi românii, inclusiv cei din diaspora şi cei fără acces la televiziunea prin cablu şi să poată fi preluat şi de celelalte televiziuni”, a argumentat Dăncilă.

O altă viziune a avut Orban: „Nu mă miră că a fost chemată la TVR. TVR care îl chema pe Liviu Dragnea peste tot, mai avea puțin și îl chemau și la Teleenciclopedia”.

„Președintele este deschis la orice fel de dialog, președintele toată campania a fost înconjurat de oameni, a comunicat cetățenii români. Nu are nevoie să intre într-o ciorovăială, în stilul de campanie pe care o face PSD, bazat pe fake news, pe manipulări, pe minciuni gogonate.

Comunicarea este deschisă dialogului cu cetățenii și președintele Iohannis a anunțat inclusiv o dezbatere cu analiști, jurnaliști în care e gata să răspundă la orice fel de întrebare legată de orice fel de subiect fie din mandatul care a trecut, fie din mandatul viitor”, a mai declarat Ludovic Orban.

Urmăriți B1TV.ro și pe