Marcel Ciolacu: “Lumea a ieșit în stradă din disperare, din sărăcie. Soluția este regândirea restricțiilor aberante introduse”

Marcel Ciolacu: “Lumea a ieșit în stradă din disperare, din sărăcie. Soluția este regândirea restricțiilor aberante introduse”
Foto: Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat pe Facebook după protestele desfășurate luni în România. Acesta a precizat că românii au ieşit în stradă „din disperare, din sărăcie” şi pentru că s-au săturat „de aberaţiile” guvernanţilor.

„Nu mai încercaţi să vedeţi politizare acolo unde e doar disperare, sărăcie şi silă pentru modul în care guvernaţi. Nu pedepsiţi un popor întreg pentru că nu sunteţi voi în stare să închideţi 5 cluburi care nu respectă regulile.

Nu e vina oamenilor că aţi pus statul român în genunchi şi nu sunteţi în stare de nimic! Lumea a ieşit în stradă din disperare, din sărăcie şi pentru că s-a săturat de voi şi de aberaţiile voastre! Le-aţi distrus locurile de muncă! Le-aţi ţinut copiii fără şcoală! Le-aţi închis afacerile! Oamenii simpli nu au slugi ca voi, care să le facă cumpărăturile. Oamenii simpli muncesc la ora la care voi închideţi magazinele”, a scris Ciolacu peFacebook.

Președintele PSD cere actualului guvern să regândească restricțiile

“Soluția nu e cea cu care sunteți obișnuiți, aruncarea vinei pe alții. Soluția este #regândirea restricțiilor aberante introduse. Iar, dacă voi nu sunteți în stare, este momentul ca președintele Iohannis, cel care v-a încredințat această guvernare eșuată, să revină de la plantat copaci și să-și asume responsabilitatea!

PS: Politicienii # mă acuză că am spus că voi merge la Biserică de Paște, desigur respectând toate normele sanitare.

Neomarxiștilor fără Dumnezeu, chiar și Cancelarul Merkel a recunoscut că a greșit când s-a grăbit să le îngrădească nemților acest drept. Treaba voastră e să guvernați țara, nu să rescrieți Biblia!”, a scris Marcel Ciolacu.

Urmăriți B1TV.ro și pe