Ministrul Mediului verifică toate angajările și transferurile făcute pe o perioadă de 14 zile. Costel Alexe: „Nu vă jucați cu legea pentru că vor exista consecințe”

Ministrul Mediului verifică toate angajările și transferurile făcute pe o perioadă de 14 zile. Costel Alexe: „Nu vă jucați cu legea pentru că vor exista consecințe”
Foto: Facebook/ Costel Alexe

Costel Alexe, ministrul Mediului, va trimite Corpul de Control pentru a verifica „toate angajările și transferurile făcute în ultimele șapte zile și în următoarele șapte zile”.

„Îi avertizez public pe cei care cred că ȋşi pot securiza anumite posturi ȋncălcând regulile, cât şi pe cei care ȋi vor ajuta: NU VĂ JUCAȚI CU LEGEA PENTRU CĂ VOR EXISTA CONSECINȚE!

Voi trimite corpul de control pentru a verifica toate angajările şi transferurile făcute ȋn ultimele 7 zile şi ȋn următoarele 7 zile.

Voi face o analiză la sânge a activităţii fiecăruia, iar oamenii profesionişti şi de bună credinţă pot să aibă ȋncredere că vor face parte şi din echipa mea.

Vă asigur că niciun om competent şi bine intenţionat nu va rămâne pe dinafară!”, a scris Costel Alexe.

Noul ministru al Mediului a făcut această declarație în condițiile în care a început să primească „din ce în ce mai multe informații despre concursuri organizate heirupist în ultimele zile”.

„Am ȋnceput să primesc din ce ȋn ce mai multe informaţii despre concursuri organizate heirupist ȋn ultimele zile.

Ieri, de exemplu, la Regia Națională a Pădurilor, era programat un concurs pentru un post de conducere, organizat special pentru o anumită doamnă director din Ministerul defunct al Apelor și Pădurilor. Până la urmă concursul a fost anulat din cauza unor vicii procedurale, ȋnsă intenţia rămâne”, a adăugat Costel Alexe.

Urmăriți B1TV.ro și pe