Monica Macovei: Am o limită de timp până la care sunt dispusă să rămân în PDL

Monica Macovei: Am o limită de timp până la care sunt dispusă să rămân în PDL
Foto: B1 TV

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, luni, la emisiunea „Sub semnul întrebării” difuzată de B1 TV, că dispune de o limită de timp până la care este dispusă să rămână în partid.

Aceasta a precizat faptul că poartă anumite bătălii cu unele persoane din partid și că își acordă o limită de timp pentru finalizarea acestora.

Eu îmi duc bătăliile, îmi dau o limită de timp. Eu personal îmi impun niște limite de timp„, a spus Macovei, inclusiv despre o posibilă părăsire a PDL.

Fostul ministru al Justiției nu a dorit să ofere nume, însă a precizat că anumite personaje ar trebui să plece din partid.

Sunt persoane care după părerea mea ar fi mai bine să plece„, a declarat democrat liberala.

Macovei s-a declarat nemulțumită de poltica partidului de a susține persoane lipsite de competență și care au probleme juridice.

Dacă se continuă această politică de promovare a unor oameni care nu sunt competenți și au probleme de integritate„, a spus invitata, vizavi de o posibilă plecare a sa din PDL.

Aceasta a oferit și un exemplu, declarându-se nemulțumită de numirea lui Gheorghe Iancu în funcția de Avocat al Poporului.

Domnul Iancu nu este persoana potrivită pentru Avocatul Poporului. Am spus în BPN că nu este persoana potrivită„, a povestit Monica Macovei.

Monica Macovei ar putea părăsi PDL

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_11299').select();" id="embed_text_11299" />
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari