Oana Mizil: Am văzut cu ochii mei semnăturile strânse pentru Mircea Diaconu. Niciodată nu a fost vorba despre semnături pentru Elena Băsescu (VIDEO)

Oana Mizil: Am văzut cu ochii mei semnăturile strânse pentru Mircea Diaconu. Niciodată nu a fost vorba despre semnături pentru Elena Băsescu (VIDEO)
Foto: B1 TV

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, a vorbit joi, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”România acum” de pe B1 TV, despre semnăturile despre care edilul Sectorului 5 spune că le-a strâns pentru  Mircea Diaconu.

”Nu știu ce s-a întamplat cu semnăturile. Sunt foarte mâhnită. Știu că Marian a strâns semnături pentru Mircea Diaconu, le-am văzut și eu. Marian îl aprecia foarte mult pe domnul Diaconu. S-a sfătuit cu mine și i-am spus: da, ajută-l pentru că acest om are nevoie de aceste semnături. Le-am văzut personal, am văzut dosrele cu ochii mei”, a explicat Oana Mizil. 

Totodată, iubita lui Marian Vanghelie a precizat că niciodată nu au fost stânse semnături pentru candidatura Elenei Băsescu.

”Niciodată nu a fost vorba despre semnături pentru doamna Elena Băsescu. De multe ori Marian îmi spunea ce face în zona politică pentru că, fiind și eu în politică, îmi dădeam cu părerea.
Știu că atunci când se mergea pe teren, oamenii, dacă ne apreciau pe noi, așa cum îl apreciau și pe domnul Diaconu, semnau”, a spus Mizil.

”Marian, uman și din respect pentru activitatea profesională a lui Mircea Diaconu, a vrut să îl ajute, a vorbit cu el la telefon și de la mine de acasă”, a mai precizat Oana Mizil.

Aceste precizări vin în contextul în care primarul Sectorului 5 a afirmat, joi, în instanță, că semnăturile pentru campania de europarlamentare se strângeau pentru Mircea Diaconu, și nu pentru Elena Băsescu. (Detalii AICI)

Oana Mizil, despre semnăturile strânse de Marian Vanghelie pentru Mircea Diaconu

Ultima oră
18:51 - Incendiu violent joi seară în județul Prahova. Mai multe case au fost cuprinse de flăcări
18:50 - Comisia Europeană: WhatsApp trebuie să informeze mai bine utilizatorii cu privire la utilizarea datelor lor cu caracter personal / Avertismentul comisarului pentru Justiție
18:47 - Moțiune de cenzură în Grecia după ce ninsoarea a blocat drumurile din țară. „Mii de oameni lăsați la cheremul vremii rele” (VIDEO)
18:37 - Antena 1 pregătește o nouă emisiune. Ce vedete vor participa la „Dancing on ice – Vis în doi”
18:35 - Noul selecționer speră la EURO 2024. Edi Iordănescu: O să dau tot ce am mai bun pentru echipa națională și la final să dea Dumnezeu să mergem împreună în Germania pentru turneul final
18:29 - Curtea Supremă a decis: Furtul comis cu masca de protecție pe față reprezintă furt calificat
18:17 - Imaginea Poștei Române, folosită prin SMS-uri în atacuri informatice. „Scenariul propus de atacatori este clasic”
18:09 - Dan Vîlceanu: România și-a îndeplinit obiectivele din PNRR până în prezent. Suntem, probabil, singurul stat care are implementat un sistem IT pentru monitorizarea Planului (VIDEO)
18:04 - Dan Vîlceanu: Nu există niciun fel de discuție privind renegocierea PNRR / 9,4% din PIB, cel mai mare procent alocat pensiilor până acum. Trebuie să ne concentrăm pe reforma sistemului și pe eliminarea inechităților (VIDEO)
18:04 - Alexandru Arșinel s-a pensionat. Contractul său de consilier artistic la Teatrul Constantin Tănase nu a mai fost prelungit