Parlamentar dator la prostituate: Un deputat PNL din Bacău, unul din beneficiarii rețelei condusă de Andreea Marta

Parlamentar dator la prostituate: Un deputat PNL din Bacău, unul din beneficiarii rețelei condusă de Andreea Marta
Foto: florentin.birsanesti.ro

Printre clienții prostituatelor de lux conduse de soția lui Codruț Marta, alături de sportivi sau alte vedete, se numără și deputatul PNL de Bacău, Ionel Palăr, scrie Sursa Zilei.

Procurorii DIICOT au descoperit că liberalul a beneficiat de serviciile sexuale ale unor fete din rețeaua Andreei Marta. Ba mai mult, se pare că deputatul a rămas și dator unei cliente, pentru că i-a plătit doar 250 de euro, în loc de 300 de euro, pentru serviciul prestat.

Ionel Palăr este deputat PNL de Bacău în actuala legislatură. În 2004 a fost consilier județean, iar 4 ani mai târziu, vicepreședinte al Consiliului Județean Bacău.

În perioada 2005-2008, Palăr a fost secretar coordonator al PNL Bacău. În prezent, acesta candidează la alegerile parlamentare din 9 decembrie pentru un loc în Camera Deputaților, din partea Alianței România Dreaptă.

Ionel Palăr a dat deja declarație procurorilor DIICOT, în calitate de martor.

Deputatul PNL de Bacău a mai intrat în vizoru presei în urma unui scandal de deturnare de fonduri.

Acesta a vândut unei bănci două etaje dintr-o clinică medicală, pe care o construise cu fonduri europene nerambursabile. Potrivit legii, beneficiarii fondurilor PHARE nu pot schimba destinaţia iniţială a construcţiei pentru care au solicitat bani europeni, scriu jurnaliștii de la Evenimentul Zilei

Deputat PNL de Bacău, client al „fetițelor” Andreei Marta

Embed:
Ultima oră