Pavelescu: Facem o campanie de chemare la vot a milioanelor de oameni de dreapta care nu au încredere în clasa politică

Pavelescu: Facem o campanie de chemare la vot a milioanelor de oameni de dreapta care nu au încredere în clasa politică

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a făcut un apel la oamenii de dreapta să meargă la vot, precizând de asemenea că foștii membrii trebuie să revină în partid.

”PNȚCD trebuie să revină pe prima scenă, acolo unde i-a fost întodeauna locul. E nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi pe scena politică”, a afirmat Pavelescu.

”Motivul pentru care această campanie e necesară: marea majoritate a celor care nu participă la vot sunt oameni de dreapta, milioane de oameni care nu au încredere în clasa politică”, a completat el.

”PNȚCD îi cheamă să vină alături de noi, să se implice în lupta politică pentru a putea fi reprezentanții. E vb de o acțiune civică pentru fiecare cetîățean. Românii au nevoie de o voce în Parlamentul European, în Parlamentul României, să îi reprezinte. Această campanie vine să îi cheme pe românii de drepta nehotărâți să intre în lupta politică și să se regimenteze în PNȚCD, partid care i-a reprezentat pe români cu cinste”, a afirmat Aurelian Pevelescu.

”Dau un mesaj către foștii țărăniști care din multiple motive s-au retras din viața politică, să revină la partid pentru a ne îndeplini obiectivele politice. Linia politică pe care partidul și-a asumat-o la Congres e linia politică pe care Corneliu Coposu a afirmat-o în dec 1989 și în anii 90. Această camapanie e una tehnică și avem toată încrederea că PNȚCD va fi un partid redutabuil în alegerile europarlamentare din 2014”, a subliniat președintele PNȚCD.

Urmăriți B1TV.ro și pe