Prima reacție din PMP, după anunțul BEC. Eugen Tomac: Paleologu, singurul candidat cu un proiect de țară, ușor de găsit pe buletin de toți românii

Prima reacție din PMP, după anunțul BEC. Eugen Tomac: Paleologu, singurul candidat cu un proiect de țară, ușor de găsit pe buletin de toți românii

Eugen Tomac, preşedintele PMP, a oferit şi el prima reacţie a formaţiunii sale, în contextul în care Biroul Electoral Central a anunţat ordinea de pe buletinul de vot a candidaţilor la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

„O veste bună vine astăzi de la Biroul Electoral Central: Theodor Paleologu se va afla pe cea de-a doua poziție pe buletinul de vot.

Cel mai bun candidat, cel mai pregătit, singurul care are un proiect de țară și o viziune conturată despre România; acesta va putea fi găsit ușor de toți românii care îşi doresc un viitor Preşedinte implicat, dedicat și determinat pentru a reda demnitatea statului român, în raport cu cetățenii proprii, dar și în plan extern. Să ieşim din logica unui stat sufocat de incompetență și de o neglijență care a devenit deja o instituție!

Dacă românii ar vota candidații în funcție de competență, atunci prima poziție pe buletinul de vot ar fi ocupată de actualul Preşedinte, iar pe poziția a doua viitorul Presedinte, Theodor Paleologu”, a declarat Eugen Tomac.

Așadar, BEC a stabilit, sâmbătă, ordinea înscrierii în buletinului de vot a candidaților la alegerile pentru Președinția României din această toamnă. Primul tur de scrutin va avea loc în 10 noiembrie, în timp ce turul al doilea este programat pentru 24 în aceeași lună. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe