Radu Banciu, despre reacțiile după condamnarea lui Mircea Băsescu: Toți sunt, bineînțeles, deplasați și absolut ridicoli. Udrea l-a atacat pe Klaus Iohannis. Fenomenal! (VIDEO)

Radu Banciu, despre reacțiile după condamnarea lui Mircea Băsescu: Toți sunt, bineînțeles, deplasați și absolut ridicoli. Udrea l-a atacat pe Klaus Iohannis. Fenomenal! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre reacția pe care a avut-o Elena Udrea, după condamnarea lui Mircea Băsescu la patru ani de închisoare.

”Elena Udrea a profitat și ea de acest moment. Toți sunt, bineînțeles, deplasați și absolut ridicoli. Și ea la fel ca cei de la Antenă… Udrea l-a atacat pe Klaus Iohannis. Deci Antenele l-au atacat pe Băsescu cu dosarul Voiculescu – nicio legătură cu ăsta. Explicați-mi și mie ce Dumnezeu de legătură să existe între dosarul ICA și Mircea Băsescu cu traficul lui de influență. Amândoi au primit condamnări importante, dar altă legătură?

Udrea sare la gâtul lui Klaus Iohannis – Fenomenal! – la chestiunea cu casele. Iarăși nicio legătură. Iohannis nu a știut să piardă și deși a avut o decizie definitivă, încearcă să o combată pe căi extraordinare. Ce legătură are cu dosarul ăsta? Ce legătură are cu faptul că el lua casele alea? E treaba instanței să demonstreze că nu are dreptate.

>, a spus Udrea. Ce presiune să fie? N-a fost nicio presiune, dovadă că a luat la apel cât a luat și în prima instanță.

Trece apoi la Iohannis: >.

Nu are nicio legătură cu Băsescu, nu e momentul să-i arătăm pe alții și nici să ne spună Antenele și Udrea ce-i de făcut”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre reacțiile după condamnarea lui Mircea Băsescu: Toți sunt, bineînțeles, deplasați și absolut ridicoli

#DIRECT_ONE_p3mvyb#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
17:31 - Nicolae Ciucă, bilanț la 6 luni de guvernare: Avem cea mai mare creștere economică din UE / Am oferit românilor măsuri ce fac posibilă continuarea investițiilor și protejarea celor vulnerabili (VIDEO)
17:10 - Ambasadorul României în SUA, despre atacul din Texas:„Lumea e îngrozită de ce s-a întâmplat” /Membri ai comunității de români dețin arme
17:09 - Nicolae Ciucă, îndemn pentru aleșii locali liberali: Trebuie să fim aproape de oameni și să răspundem preocupărilor lor. PNL are soluții și își revigorează viața de partid (VIDEO)
16:47 - Nicolae Ciucă: Administrațiile liberale sunt un model în Europa Centrală și de Est / Avem la dispoziție 90 de miliarde, bani europeni. E nevoie de descentralizare și eficiență (VIDEO)
16:44 - Fostul director de Formula 1, Bernie Ecclestone, arestat pentru că deținea o armă în timpul îmbarcării unui zbor spre Elveția
16:32 - Nicolae Ciucă: Succesele din administrație s-au convertit în încredere în politicienii liberali. Faptul că PNL e zi la guvernare se datorează și realizărilor aleșilor locali ai partidului (VIDEO)
16:22 - Parchetul European anchetează modul în care au fost cheltuiți banii din proiectul ITI Delta Dunării. Percheziții în 15 locații. Prejudiciul calculat de procurori
16:21 - Adrian Mititelu ar urma să iasă din închisoare. Fiul său a anunțat că patronul FCU Craiova a câștigat procesul la Curtea Constituțională
15:58 - Maria Zaharova, supărată foc pe YouTube. Ministerul de Externe rus vine cu o răzbunare
15:55 - Bolurile de Supă din Carton,Cea Mai Bună Soluție Pentru un Viitor Eco Friendly