Radu Banciu, despre reacțiile după condamnarea lui Mircea Băsescu: Toți sunt, bineînțeles, deplasați și absolut ridicoli. Udrea l-a atacat pe Klaus Iohannis. Fenomenal! (VIDEO)

Radu Banciu, despre reacțiile după condamnarea lui Mircea Băsescu: Toți sunt, bineînțeles, deplasați și absolut ridicoli. Udrea l-a atacat pe Klaus Iohannis. Fenomenal! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre reacția pe care a avut-o Elena Udrea, după condamnarea lui Mircea Băsescu la patru ani de închisoare.

”Elena Udrea a profitat și ea de acest moment. Toți sunt, bineînțeles, deplasați și absolut ridicoli. Și ea la fel ca cei de la Antenă… Udrea l-a atacat pe Klaus Iohannis. Deci Antenele l-au atacat pe Băsescu cu dosarul Voiculescu – nicio legătură cu ăsta. Explicați-mi și mie ce Dumnezeu de legătură să existe între dosarul ICA și Mircea Băsescu cu traficul lui de influență. Amândoi au primit condamnări importante, dar altă legătură?

Udrea sare la gâtul lui Klaus Iohannis – Fenomenal! – la chestiunea cu casele. Iarăși nicio legătură. Iohannis nu a știut să piardă și deși a avut o decizie definitivă, încearcă să o combată pe căi extraordinare. Ce legătură are cu dosarul ăsta? Ce legătură are cu faptul că el lua casele alea? E treaba instanței să demonstreze că nu are dreptate.

>, a spus Udrea. Ce presiune să fie? N-a fost nicio presiune, dovadă că a luat la apel cât a luat și în prima instanță.

Trece apoi la Iohannis: >.

Nu are nicio legătură cu Băsescu, nu e momentul să-i arătăm pe alții și nici să ne spună Antenele și Udrea ce-i de făcut”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre reacțiile după condamnarea lui Mircea Băsescu: Toți sunt, bineînțeles, deplasați și absolut ridicoli

#DIRECT_ONE_p3mvyb#

Ultima oră
21:41 - Sindicalistul de la STB, responsabil pentru greva care a blocat Capitala: „Politica o fac în Consiliul General. La mine nu a venit decizia instanței privind suspendarea protestului” / Greva ar putea continua
21:40 - S-a aflat cine este „victima” lui Carla’s Dreams! Cui îi sunt dedicate versurile din ultima piesă: „Ce paradox…suferința ta înseamnă muzică de calitate pentru noi” (video)
21:05 - România, gata să primească militari francezi. Reacția lui Bogdan Aurescu, ministrul de Externe, după anunțul lui Emmanuel Macron (VIDEO)
21:00 - STB transmite că personalul implicat în protestele de joi refuză să îşi reia activitatea. Greva ar putea continua și vineri
20:40 - Bella Hadid a trecut prin calvar. Mărturii dureroase despre perioada în care se gândea la sinucidere: „Era tot mai greu să ies fără să beau pentru a-mi calma nervii”
20:39 - Creșterea prezenței trupelor americane în România, obiectiv prioritar pentru Guvern. Bogdan Aurescu, ministrul de Externe: „E nevoie să accelerăm procesul de planificare” (VIDEO)
20:28 - Bogdan Aurescu, despre tensiunile de la granița cu Ucraina: „După 2014 asistăm la o deteriorare a situației de securitate în regiune”
19:46 - Nicolae Ciucă, discuție cu Natalia Gavriliță, după ce premierul Rep. Moldova a instituit stare de urgență în sectorul energetic
19:34 - Cristian Diaconescu, despre o posibilă invazie în Ucraina: „Ne putem aștepta la un val migrator”
19:27 - Ce vedete se luptă pentru marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”, ce aduce un premiul de 100.000 de lei