Radu Banciu, despre schimbarea datei Congresului PSD: Ce importanță are pentru un cetățean de acasă, contribuabil, când are loc Congresul, când are loc Comitetul executiv? Așa de mult timp aveți la dispoziție? (VIDEO)

Radu Banciu, despre schimbarea datei Congresului PSD: Ce importanță are pentru un cetățean de acasă, contribuabil, când are loc Congresul, când are loc Comitetul executiv? Așa de mult timp aveți la dispoziție? (VIDEO)
Foto: B1 TV

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu”, de pe B1 TV, despre faptul că în Comitetul Executiv de luni al PSD s-a decis ca președintele partidului să fie ales pe 11 octombrie, iar Congresul să aibă loc pe 18 octombrie.

”Pe asta n-am înțeles-o cu Congresul PSD. S-a stabilit ca scrutinul pentru președinte să fie pentru 11 octombrie, când va fi ales Liviu Dragnea președinte deplin, iar Congresul pe 18 octombrie. Mereu m-am întrebat cum de niște oameni atât de mediocri, cum sunt politicienii, au ”reușit” să-și facă din viața lor atât de simplă și de lamentabilă, o birocrație atât de mare. Nu mai poți să vorbești cu un om politioc, el nu te trimite decât la evenimente anterioare: «Nu am discutat subiectul în partid, o să discutăm la Congres. Să vedem la Comitetul Executiv…»”, a comentat Radu Banciu.

”Sunt o sumedenie de tâmpenii din astea din care omul nu înțelege nimic. Ce importanță are pentru un cetățean de acasă, contribuabil, când are loc Congresul, când are loc Comitetul executiv? De asta noi nu am înțeles de ce trebuie să fie defalcat. Ce contează, faceți-le pe toate într-o zi! Așa de mult timp aveți la dispoziție? Vă reamintesc că trece clepsidra aia peste noi, cu toții, se fac 26 de ani și rezultatele voastre sunt zero”, a mai spus Banciu.

Radu Banciu, despre Congresul PSD

Ultima oră
18:09 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 5 – 11 decembrie. Săgetătorii să fie foarte atenți ce vorbesc, cu cine vorbesc și ce promisiuni fac (VIDEO)
17:41 - Sorin Grindeanu: Eliminarea taxei de pod la Cernavodă-Feteşti, pe agenda Parlamentului săptămâna viitoare. Dacă am renunța la taxă, ne-am duce în jos cu 30 de milioane de euro în bugetul CNAIR
17:14 - Vaslui: Un tânăr care suferă de depresie şi-a tăiat gâtul cu drujba. El a fost dus cu elicopterul SMURD la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, unde a fost operat
16:26 - Tânără cu dizabilităţi dintr-un centru din Vâlcea, cu fractură la un picior netratată de jumătate de an şi cu malnutriţie severă / Parchetul a deschis dosar penal
15:47 - Sorin Grindeanu: Judeţele Brăila şi Galaţi au nevoie rapid de sprijinul Guvernului, prin dezvoltarea infrastructurii de transport. Podul trebuie să fie dat în circulaţie până la sfârşitul anului viitor
15:22 - Austria are câini noi de pază
15:10 - Dragoș Săvulescu a devenit tătic cu ajutorul unei mame surogat. Mesajul consoartei fostului acționar
14:35 - Adrian Negrescu: Coșul de cumpărături de Crăciun, mai scump cu până la 40% fața de anul trecut. Vom mâncă mai puțin, la calitate mai slabă. Scumpirile vor continua (VIDEO)
13:41 - 18 orașe și 238 de localități înregistrează rate de incidență de peste 3 la mia de locuitori
13:19 - Starea de sănătate a lui Joe Biden este îngrijorătoare. Cu ce simptome se confruntă liderul american