Rareș Bogdan: Cred că sunt lideri la nivel european cărora le e foarte teamă de prezenta doamnei Kovesi în Parchetul European (VIDEO)

Rareș Bogdan: Cred că sunt lideri la nivel european cărora le e foarte teamă de prezenta doamnei Kovesi în Parchetul European (VIDEO)

Cred că sunt lideri la nivel european cărora le e foarte teamă de prezenta doamnei Kovesi la nivelul Parchetului European, a declarat europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, pentru B1 TV.

”Jean-François Bohnert e un procuror respectat în Franța, e dorit de o parte din establishmentul francez pentru a ocupa o funcție importantă la nivelul Parchetului General francez. Dacă va primi această funcție, nu va mai candida la Parchetul European și Kovesi rămâne singură în cursă. Dar nu e nimic stabilit încă. Cert e că reprezentanții Parlamentului European vor intra în negocieri, în discuții cu cei ai Consiliului pentru a discuta această problemă și pentru a o rezolva până în septembrie-octombrie, adică până la finele anului procurorul-șef european să fie Kovesi.

Eu cred că sunt lideri la nivel european cărora le e foarte teamă de prezenta doamnei Kovesi la nivelul Parchetului European”, a declarat Rareș Bogdan, pentru B1 TV.

Acesta a precizat că va vota ca Laura Kovesi să ajungă la conducerea Parchetului European.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe