Rareș Bogdan susține tăierea pensiilor speciale ale magistraților: ”Nu pot să aibă pensii de 350 de milioane şi marea masă a cetăţenilor…”

Rareș Bogdan susține tăierea pensiilor speciale ale magistraților: ''Nu pot să aibă pensii de 350 de milioane şi marea masă a cetăţenilor...''

Rareș Bogdan, liderul europarlamentarilor PNL, a declarat că va lupta ca pensiile speciale ale magistraților să fie tăiate.

Liberalul a susținut că nu este corect ca magistrații să aibă pensii atât de mari în comparație cu restul românilor, mai ales că nici nu contribuie atât la bugetul de pensii.

„Nu pot să aibă pensii de 350 de milioane şi marea masă a cetăţenilor… Domnul Augustin Lazăr, dacă va avea 300 de milioane, va avea posibil 120 de milioane pentru că, pe contributivitate, va obţine atât. Eu nu sunt mincinos. Dacă am spus aşa, aşa vom face. Iar dacă nu vor face asta colegii mei, vor avea o problemă direct cu mine. Să vedem ce o să îmi facă. Sunt cinci ani europarlamentar”, a declarat Rareş Bogdan, la dcnews.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe