Rareș Bogdan (PNL): Există buni administratori, oameni dedicați cetățenilor, și mai sunt și alții care vor să-și țină comunitățile în sărăcie, în întuneric. Nu sunt de vină cei conduși, ci cei care conduc (VIDEO)

Rareș Bogdan (PNL): Există buni administratori, oameni dedicați cetățenilor, și mai sunt și alții care vor să-și țină comunitățile în sărăcie, în întuneric. Nu sunt de vină cei conduși, ci cei care conduc (VIDEO)

În timp ce unii lideri politici sunt buni administratori, dedicați cetățenilor, alții vor să-și țină comunitățile în sărăcie, în întuneric, în necunoaștere, iar de vină nu sunt cei conduși, ci cei care conduc, a declarat Rareș Bogdan. Candidatul PNL la alegerile europarlamentare a susținut că, în vreme ce liberalii au dezvoltat, cu fonduri europene, orașele pe care le conduc, social-democrații au ținut în sărăcie comunitățile lor.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

”Mai avem foarte puțin până trebuie să demonstrăm că România nu e a lor, că România s-a trezit, că România e Europa, că românii sunt înainte de orice europeni.

Azi nu trebuie să le mai spunem celor care vor să vadă Europa că trebuie să meargă până la Budapesta, Viena sau Munchen. Vreți să vedeți Europa, ce se întâmplă acolo și unde fondurile europene sunt atrase și oamenii sunt dedicați comunităților lor? Faceți un efort și veniți să vedeți Oradea, Timișoara, Aradul, Clujul, Suceava sau Sinaia. Veți vedea că se poate!

Românii sunt la fel, nu sunt români buni sau români răi. Există, însă, buni administratori, buni oameni dedicați, cu știință, cărora nu le e frică să atragă bani europeni și care se dedică cetățenilor și alții care vor să-și țină comunitățile în sărăcie, în întuneric, în necunoaștere. Nu sunt de vină cei conduși, ci cei care conduc aceste comunități.

În timp ce Bolojan, la Oradea, a adus 500 de milioane de euro, la Alexandria, în 12 ani, au adus un milion de euro. În timp ce Boc și Tișe au adus un miliarde de euro la Cluj, în Brăila, anul trecut, PSD a adus 2.000 de euro”, a declarat Rareș Bogdan.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:51 - 20 de civili au murit în urma bombardamentelor din Donețk și Lugansk
23:50 - Austria nu intenţionează să adere la NATO. Ministrul de externe Schallenberg: „Avem şi o istorie diferită şi cred că trebuie pur şi simplu să se ţină seama de asta”
23:46 - Turcia spune că nu va aproba aderarea Suediei și Finlandei la NATO și că reprezentanții celor două țări „nu ar trebui să se obosească” să vină la Ankara. Care sunt nemulțumirile lui Erdogan
23:15 - Activitatea partidului comunist, interzisă pe teritoriul Ucrainei
23:13 - Ministerul Sănătății, precizări despre distribuirea pastilelor cu iodură de potasiu / Secretarul de stat Brădățan a exprimat un punct de vedere nume personal, spune instituția
22:42 - Procurorul general ucrainean, Irina Venediktova, anunță că autoritățile din Ucraina au identificat 45 de soldaţi ruşi care au comis crime de război
22:38 - Tanczos Barna: Se depune prima plângere penală pe infracțiunea de îngropare de deșeuri. Fapta nu se mai sancționează contravențional, ci cu închisoare de la 3 la 5 ani (VIDEO)
22:33 - Un pacient de 18 ani, din Prahova, ar fi fost agresat sexual de un asistent
22:11 - Șeful MAI, întrevedere în SUA cu un oficial american de rang înalt. Lucian Bode: Traficul de persoane, un flagel care distruge multe vieți. Avem „toleranță-zero” față de această formă de criminalitate
22:08 - Premierul Estoniei îi îndeamnă pe liderii mondiali să nu-l mai sune pe Putin