Răspunsul premierului Florin Cîțu pentru primarul din Limanu care i-a recomandat să nu meargă în Vama Veche: „Pe vremea pesediştilor se făcea să spui, îmi dai bani şi ai voie să vii aici”

Răspunsul premierului Florin Cîțu pentru primarul din Limanu care i-a recomandat să nu meargă în Vama Veche: Pe vremea pesediştilor se făcea să spui, îmi dai bani şi ai voie să vii aici”
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Florin Cîţu a răspuns joi seară, în emisiunea Actualitatea cu Tudor Mușat, primarului din Limanu, care i-a recomandat să nu meargă în Vama Veche.

”Consiliul Judeţean nu este permierul, în primul rând, în al doilea rând ar fi bine să ne uităm la gradul de colectare a taxelor şi aşa mai departe şi după aceea să discutăm. Dar, să condiţionezi vizita premierului de nişte bani de la buget, pare, aşa, foarte pesedistă chestia asta. Pe vremea pesediştilor se făcea să spui, îmi dai bani şi ai voie să vii aici”.

Premierul a mai ţinut să precizeze că va merge la Vama Veche.

”Îi anunţ pe români că voi merge în Vama Veche şi în orice staţiune din România pentru că vreau să suţin turismul în această vară şi nu mă poate opri niciun primar”, a mai adăugat Cîţu.

Ultima oră
14:56 - Judecătorii australieni au motivat decizia de expulzare a lui Novak Djokovic. Argumentele lor
14:42 - Simona Halep, calificată în turul al treilea de la Australian Open după o adevărată demonstrație de forță. Finalista ediției din 2018 a cedat doar două ghemuri în partida cu Haddad Maia
14:42 - Florin Cîțu, semnal de alarmă în PNL. Liberalul, îngrijorat că Ministerul Finanțelor se împrumută la dobânzi foarte mari, iar investitorii își pierd încrederea în Guvern (surse)
14:37 - Un bărbat a murit, în timp ce era tras cu colacul pe zăpadă. Alte două femei au fost grav rănite
14:32 - Este o canapea o idee bună pentru bucătăria ta?
14:30 - Numărul deceselor COVID-19, de aproape 14 ori mai mic decât în vârful din 4 noiembrie. Bilanțul pacienților din Terapie Intensivă e și el cu mult sub nivelul atins pe final de toamnă (DOCUMENT)
14:11 - Asociația Energia Inteligentă: Statul, principalul beneficiar al creșterii facturilor la gaze. Va încasa din majorare 2,7 miliarde de euro în 2022. E practic o creștere a impozitelor și taxelor
14:09 - Leul își continuă deprecierea față de euro și dolar, arată cursul valutar la zi
13:55 - Raed Arafat: Evoluția pandemiei arată că nu suntem pe un platou și putem să ne așteptăm și la creșteri mai rapide / Persoanele simptomatice să se asigure că sunt negative înainte să meargă la muncă (VIDEO)
13:47 - Polițistul care a omorât-o pe Raisa a fost audiat. Bărbatul a recunoscut că nu era în misiune