Secretarul de stat Cristian Winzer, filmat când arăta degetul mijlociu unor tineri (VIDEO)

Secretarul de stat Cristian Winzer, filmat când arăta degetul mijlociu unor tineri (VIDEO)

Cristian Winzer, secretar de stat în MAE, face gesturi obscene în club! Winzer, unul dintre tinerii social-democrați și un apropiat al lui Liviu Dragnea, a fost surprins într-un club de fițe din Capitală, într-o ipostază cel puțin ciudată pentru un politician, arată B1 TV. Acesta a fost filmat când arăta degetul mijlociu unor tineri care au îndrăznit să îl privească.

Secretarul de stat Cristian Winzer, filmat când arăta degetul mijlociu unor tineri

#DIRECT_ONE_7xmhd3#

Deşi are zero experienţă în diplomaţie sau relaţii internaţionale, premierul Mihai Tudose l-a numit pe Winzer, pe 9 august, secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Externe! Există însă un alt domeniu în care tânărul are o experienţă vastă: susţinerea oferită PSD. El a fost parte a Tineretului Social Democrat, iar pe Facebook a publicat mesaje de susţinere pentru formaţiunea lui Liviu Dragnea, precum şi poze cu lideri ai partidului. Tot pe Facebook, Cristian Winzer şi-a vărsat năduful pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi i-a cerut demisia.

Numirea lui Cristian Winzer la ministerul de Externe a coincis cu demiterea lui Ştefan Popescu, numit secretar de stat în luna mai de către fostul premier Sorin Grindeanu. Ştefan Popescu este conferenţiar universitar şi are un doctorat la prestigioasa universitate Sorbona. Înlocuitorul său a absolvit un master în științe penale la universitatea privată Nicolae Titulescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:16 - Un pompier din Argeș și-a pierdut viața în timp ce stingea un incendiu de vegetație izbucnit pe Autostrada 1
18:01 - Prețul lui Viktor Orban pentru a renunța la petrolul rusesc. Ce sume avansează Ungaria
17:58 - Momente cumplite pentru Florin Călinescu. Ce diagnostic a primit cunoscutul actor din partea medicilor
17:55 - Maia Sandu la Bruxelles: „Nu suntem naivi să credem că aderarea se face peste noapte, dar nu încercăm să găsim scurtături” (video)
17:33 - Turcia a blocat începerea negocierilor pentru aderarea Finlandei și Suediei la NATO. Erdogan: Nu extrădați teroriști, dar vreți în Alianța / Niciunul dintre aliați nu ne-a arătat respect
17:28 - Președinta Comisiei Europene a comunicat un nou pachet de ajutor financiar pentru Ucraina de 9 miliarde de euro: „Investițiile vor ajuta Ucraina să devină mai puternică”
17:23 - Arhitecta Laura Boghiu, înlocuită de sora ei geamănă, în emisiunea „Visuri la cheie”
17:09 - Fosta consilieră a președintelui Trump pentru Rusia a povestit că mirosul neobișnuit pe care îl emana Putin a marcat-o: „Nu a mâncat și nu a băut nimic”
16:54 - Noul şef ANAF are o misiune imposibilă: Un raport al Consiliului Fiscal arată că inspectorii ANAF forțează falimentul firmelor și pierd procese pe bandă rulantă / Gabriel Biriș: „De multe ori contribuabilul câștigă după ce a intrat în faliment”
16:53 - Elveția renunță la neutralitate? Cum a influențat-o aderarea Suediei și Finlandei la NATO