Șefii TVR, SRR, CNA și Avocatul Poporului ar putea fi demiși. Ludovic Orban anunță că va fi convocat plenul celor două camere

Șefii TVR, SRR, CNA și Avocatul Poporului ar putea fi demiși. Ludovic Orban  anunță că va fi convocat plenul celor două camere
Foto: gov.ro

Ludovic Orban a anunțat luni că a vorbit cu președintele Senatului, Anca Dragu, și căau decis să convoce ședință a camerelor reunite, în care urmează să se discute rapoartele de activitate ale conducerilor TVR, SRR și CNA. Va fi discutat, de asemenea, și raportul privind solicitarea demiterii avocatului poporului, dacă va fi finalizat de către comisiile juridice.

„Am stabilit cu doamna președinte al Senatului să convocăm biroul camerelor reunite, pentru a convoca plenul celor două camere, la o dată pe care o vom conveni la o dată ulterioară. Printre punctele care vor fi pe masa plenului se află rapoartele TVR și de la Radio, dar și audierea candidaților pentru CNA.

Dacă va fi finalizat de comisiile juridice și raportul cu privire la solicitarea de demitere a Avocatului Poporului, de asemena și raportul CNA. Se știe că respingerea raportului duce la pierderea funcției de președinte al CNA”, a declarat Ludovic Orban.

Urmăriți B1TV.ro și pe