Sorin Grindeanu a anunțat că PSD a depus moțiunea de cenzură: „Guvernul actual e un dezastru pentru români şi firmele româneşti”

Sorin Grindeanu a anunțat că PSD a depus moțiunea de cenzură: Guvernul actual e un dezastru pentru români şi firmele româneşti
foto: Facebook @ Sorin Grindeanu

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a anunțat miercuri că PSD a depus moțiunea de cenzură. Acesta a criticat reformele promise de actualul guvern și PNRR, despre care a spus că este “un dezastru”:

“Am depus acum câteva minute moţiunea de cenzură. Guvernul actual e un dezastru pentru români şi firmele româneşti. PNRR e un dezastru. Au fost îngheţate alocaţiile. În PNRR vedem doar reforme catastrofale pentru România şi bani mulţi pentru clientela lor politică. Românii au sărăcit”, a declarat Sorin Grindeanu.

Liderul PSD a făcut apel la toţi parlamentarii responsabili să voteze moţiunea de cenzură depusă de social-democraţi.

„Probabil moţiunea de cenzură va fi votat săptămâna viitoare. Până atunci sperăm ca această moţiune să aibă suficiente voturi să treacă”.

Sorin Grindeanu a mai precizat că moțiunea va fi votată de parlamentarii AUR:

„Din ce ştiu, colegi de la AUR vor vota moţiunea, vor vota parlamentari de la minorităţi şi sper că şi din arcul guvernamental”, a conchis Sorin Grindeanu.

Urmăriți B1TV.ro și pe