Surse: Se pregătește o contramanifestaţie de 1 Decembrie la Arcul de Triumf. PRU și stegarul dac vor să genereze o mișcare împotriva ”sistemului”

Surse: Se pregătește o contramanifestaţie de 1 Decembrie la Arcul de Triumf. PRU și stegarul dac vor să genereze o mișcare împotriva ”sistemului”
Foto: telegrafonline.ro

Liderii partidului naţionalist România Unită (PRU), Sebastian Ghiţă şi Bogdan Diaconu, ar pregăti, alături de alți protestatari de serviciu, o mișcare de protest împotriva „sistemului”, la parada organizată la Arcul de Triumf de Ziua Națională, potrivit unor surse politice, citate de Adevărul.

Printre cei care ar urma să se alăture acțiunii se află şi Cezar Avrămuţă, cunoscut ca stegarul dac, o prezență nelipsită la toate protestele din Capitală.

Potrivit surselor citate, PRU pregătește o ”agitație” de 1 Decembrie pentru a ostiliza mulțimea împotriva liderilor politici care vor fi prezenți la defilarea de la Arcul de Triumf. Acești ar vrea să profite de prezența lui Liviu Dragnea și a Gabrielei Firea în mulțime pentru a produce o mişcare mai amplă împotrivă „sistemului“, adică împotriva lui Klaus Iohannis și Dacian Cioloș.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:59 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic | Dan Lungu: Undeva există o cale, o ușă îngustă, prin care putem trece în alte existențe. Această idee de succesiune existențială există (VIDEO)
23:33 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre dimensiuni și legăturile dintre ele. „Informația e cumva similară divinității” (VIDEO)
23:02 - Tulcea: Persoană care se deplasa într-un cărucior special, lovită mortal de o mașină. Șoferul era băut şi avea dreptul de a conduce anulat
22:37 - Cutremur în Vrancea, sâmbătă seara. Ce magnitudine a avut
22:31 - Adrian Porumboiu, nemulțumit de noile măsuri fiscale: Trebuie eliminate discrepanțele dintre republica bugetarilor și republica antreprenorilor. Mediul de afaceri nu e respectat (VIDEO)
21:57 - Porumboiu: Buzatu primește ce merită de la un neisprăvit / Dacă vedeți câte licitații a câștigat Farmazon, vă îngroziți. Savin cred că e unul dintre cei mai bogați români, dar numai pe contractele cu Consiliul Județean (VIDEO)
21:26 - „Intru în casă peste voi!”. Deranjat de gălăgia unor copii într-un parc, un turc a distrus două bănci și a amenințat o mamă cu un briceag (VIDEO)
20:56 - Un bărbat din Bistrița-Năsăud s-a electrocutat într-o gară, din cauza unei undiţe
20:25 - Dumitru Buzatu, când a primit mita de 1,25 milioane de lei: „Sărut mâna, Emil! Încă o dată îți mulțumesc că eram pe drojdie” / Ce explicație le-a dat procurorilor pentru banii din geantă / UPDATE: Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile
19:49 - Smiley a rămas fără permis de conducere. Cu ce viteză l-a prins radarul