Theodor Paleologu, despre rezultatul obținut la alegeri: Am câștigat competiția de înălțime la pitici! Nu revin în PNL decât cu covorul roșu și ca președinte al partidului (VIDEO)

Theodor Paleologu, despre rezultatul obținut la alegeri: Am câștigat competiția de înălțime la pitici! Nu revin în PNL decât cu covorul roșu și ca președinte al partidului (VIDEO)

Am câștigat competiția de înălțime la pitici, fapt ce e pentru mine doar o slabă consolare, a declarat, pentru B1 TV, Theodor Paleologu.

Acesta a candidat ca independent la alegerile parlamentare de duiminică, dar nu a reușit să obțină numărul necesar de voturi.

Paleologu a mai spus că rezultatul alegerilor pentru PNL reprezintă o adevărată catastrofă, pentru care trebuie să plătească întreaga conducere a formațiunii politice, nu doar Alina Gorghiu. Acesta a mai precizat că nu vede pe nimeni suficient de bun pentru a conduce PNL, în afară de el, dar el nu va reveni în partid decât dacă i se pune covorul roșu în față.

Întrebat dacă a pierdut alegerile, Paleologu a răspuns: ”păi, da! Ce vrei să spun altceva? Sigur că da. Am avut un număr insuficient de voturi, puțin peste 1%. Nu pot spune decât că am câștigat competiția de înălțime la pitici! Am luat cele mai multe voturi la independenți, dar e o slabă consolare.

Nu am făcut toate calculele care să mă consoleze în vreun fel. Am luat mai mult decât alte partide, poate am luat mai mult decât Partidul Socialist Român, sau Partidul România Mare sau, posibil, Partidul Ecologist, dar nu e decât o slabă consolare. Aș fi vrut să fac o breșă și să intru ca independent. Nu a fost să fie, asta e!”

Acesta a comentat și plecarea Alinei Gorghiu de la conducerea PNL, ca urmare a rezultatului dezastruos înregistrat la alegerile de duminică: ”cam târziu! Trebuia să plece din iunie. Dacă pleca atunci, așa cum am cerut, nu se întâmpla ce s-a întâmplat. În iunie a fost un dezastru și acum o catastrofă, mai mult decât un dezastru! Mi-a dat 100% dreptate, dar e prea târziu. Trebuie să plece toată conducerea responsabilă de această catastrofă”.

Theodor Paleologu, despre rezultatul obținut la alegeri: Am câștigat competiția de înălțime la pitici!

#DIRECT_ONE_8xblf6#

Întrebat pe cine ar vedea în fruntea PNL, Theodor Paleologu a răspuns: ”În afară de mine, nu văd pe nimeni. E treaba lor. Nu mă întorc în PNL decât ca președinte! Altfel nu mă interesează. Am fost dat afară din partid într-un mod inadmisibil, nestatutar, ilegal și încă aștept scuze! Nu revin decât cu covorul roșu și decât ca președinte al partidului, ca să-l repun pe picioare. Altfel, pot să-mi creez propriul partid cu care să candidez în viitor. Nu mă interesează să fiu primit pe ușa din dos de unii care m-au tratat cum m-au tratat în casa mea, că strămoșii mei au ilustrat acest partid, nu strămoșii lui Gorghiu, Blaga, Falcă sau Cezar Preda!”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:59 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic | Dan Lungu: Undeva există o cale, o ușă îngustă, prin care putem trece în alte existențe. Această idee de succesiune existențială există (VIDEO)
23:33 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre dimensiuni și legăturile dintre ele. „Informația e cumva similară divinității” (VIDEO)
23:02 - Tulcea: Persoană care se deplasa într-un cărucior special, lovită mortal de o mașină. Șoferul era băut şi avea dreptul de a conduce anulat
22:37 - Cutremur în Vrancea, sâmbătă seara. Ce magnitudine a avut
22:31 - Adrian Porumboiu, nemulțumit de noile măsuri fiscale: Trebuie eliminate discrepanțele dintre republica bugetarilor și republica antreprenorilor. Mediul de afaceri nu e respectat (VIDEO)
21:57 - Porumboiu: Buzatu primește ce merită de la un neisprăvit / Dacă vedeți câte licitații a câștigat Farmazon, vă îngroziți. Savin cred că e unul dintre cei mai bogați români, dar numai pe contractele cu Consiliul Județean (VIDEO)
21:26 - „Intru în casă peste voi!”. Deranjat de gălăgia unor copii într-un parc, un turc a distrus două bănci și a amenințat o mamă cu un briceag (VIDEO)
20:56 - Un bărbat din Bistrița-Năsăud s-a electrocutat într-o gară, din cauza unei undiţe
20:25 - Dumitru Buzatu, când a primit mita de 1,25 milioane de lei: „Sărut mâna, Emil! Încă o dată îți mulțumesc că eram pe drojdie” / Ce explicație le-a dat procurorilor pentru banii din geantă / UPDATE: Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile
19:49 - Smiley a rămas fără permis de conducere. Cu ce viteză l-a prins radarul