Paleologu: Faptul că un om ca Răzvan Cuc a ajuns ministru spune mult despre tirania incompetenței în România. La toate nivelurile sunt numiți impostori, nulități, hoțomani (VIDEO)

Paleologu: Faptul că un om ca Răzvan Cuc a ajuns ministru spune mult despre tirania incompetenței în România. La toate nivelurile sunt numiți impostori, nulități, hoțomani (VIDEO)

Scandalul dintre Răzvan Cuc, ministrul demis al Transporturilor, și Mădălina Mezei, fosta șefă TAROM, e de un mahalagism extrem, este de părere Theodor Paleologu. Faptul că un om ca Răzvan Cuc a ajuns ministru spune mult despre tirania incompetenței în această țară, a mai declarat, pentru B1 TV, candidatul PMP la prezidențiale.

„E un scandal de mahala, e de un mahalagism extrem acest scandal. Și dintr-o parte și din alta, e absolut penibil. Spune domnul Cuc că doamna Mezei e incompetentă, dar cine a numit-o? Asta arată încă o dată că la toate nivelurile în țara asta sunt numiți incompetenți, impostori, nulități, hoțomani. Apoi vine domnul Cuc și spune că a dat-o afară pentru incompență.

Domnul Cuc trebuie să dea socoteală pentru ce a făcut și ce a făcut este absolut inadmisibil! Pe domnul Cuc ar fi trebuit să-l dea afară doamna Dăncilă, numai că acum nu mai are cum, că au fost cu toții dați afară de votul Parlamentului

Faptul că un om ca domnul Cuc a ajuns ministru spune mult despre tirania incompetenței în această țară”, a declarat Theodor Paleologu, pentru B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Răzvan Cuc, ministrul demis al Transporturilor, a anunțat că se gândește să depună o plângere penală împotriva Mădălinei Mezei, fosta șefă TAROM, pentru infracțiunea de inducere în eroare a organelor judiciare.

Cuc a acuzat-o pe Mezei că a avut rezultate dezastruoase la conducerea TAROM: „Cât despre presupusa mea ”bătaie de joc” în legătură cu „cariera și profesia Domniei sale”, îi reamintesc doamnei Mezei că i-am dat numeroase șanse să se afirme în calitate de director general al Tarom, însă rezultatele dezastruoase vorbesc de la sine. Nepotismul, interesele personale și lipsa totală de implicare managerială sunt chestiuni deja de notorietate publica in ceea ce o priveste”.

Mădălina Mezei a fost audiată mai bine de patru ore la DNA, în dosarul în care l-a acuzat pe Răzvan Cuc că i-a cerut să țină avioanele la sol, în ziua moțiunii de cenzură.

„Am dat toate detaliile (…) Aș vrea să discut despre valorile mele personale. Eu cred în familie, în carieră și în TAROM. TAROM-ul este a doua mea familie. Domnul Cuc a trecut o linie când a considerat că își poate bate joc de cariera și profesia unui om”, a declarat Mezei, la finalul audierilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe