Tineretul liberal, în mijlocul unui scandal: Cum explică Mara Mareș atacul TNL la adresa ”decrețeilor” (FOTO)

Tineretul liberal, în mijlocul unui scandal: Cum explică Mara Mareș atacul TNL la adresa ”decrețeilor” (FOTO)

Tineretul liberal a se află în centrul unui scandal după ce au atacat seniorii partidului printr-un mesaj publicat pe Facebook.

Pe pagina TNL, dar și pe cea a deputatei Mara Mareș, președinta organizației, au fost postate miercuri mai multe imagini dub titulatura „Ghid de nesupunere civică”. Punctul comun al acestora era ideea de a le arăta PNL-iștilor mai vechi să și tinerii își pot face vocea auzită.

Într-unul dintre aceste mesaje, însă, s-a strecurat un atac la adresa celor cunoscuți sub numele de „decreței” (persoanele născute în jurul anului 1967).

„Ghid de nesupunere civică. Generația Y și Z… se aude? A spus-o și Iohannis… haideți în politică să facem mai mult și mai bine! Decrețeii nu vor reuși!” este mesajul controversat, care nu mai apare nici pe pagina TNL, nici pe cea a Marei Mareș.

Președinta TNL a explicat, pentru PSNews.ro, că ghidul TNL nu a fost gândit pentru a fi jignitor, ci „în spirit de glumă”.

„Acest ghid nu a fost gândit pentru a fi jignitor la adresa nimănui. A fost făcut în spirit de glumă la adresa realității curente, într-o Românie guvernată de Dancilă & co. «Decrețeii» reprezintă un termen des folosit în exprimarea publică. Îmi pare rău dacă cineva s-a simțit ofensat – cu siguranță nu aceasta a fost intenția”, a declarat Mareș.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:33 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre dimensiuni și legăturile dintre ele. „Informația e cumva similară divinității” (VIDEO)
23:02 - Tulcea: Persoană care se deplasa într-un cărucior special, lovită mortal de o mașină. Șoferul era băut şi avea dreptul de a conduce anulat
22:37 - Cutremur în Vrancea, sâmbătă seara. Ce magnitudine a avut
22:31 - Adrian Porumboiu, nemulțumit de noile măsuri fiscale: Trebuie eliminate discrepanțele dintre republica bugetarilor și republica antreprenorilor. Mediul de afaceri nu e respectat (VIDEO)
21:57 - Porumboiu: Buzatu primește ce merită de la un neisprăvit / Dacă vedeți câte licitații a câștigat Farmazon, vă îngroziți. Savin cred că e unul dintre cei mai bogați români, dar numai pe contractele cu Consiliul Județean (VIDEO)
21:26 - „Intru în casă peste voi!”. Deranjat de gălăgia unor copii într-un parc, un turc a distrus două bănci și a amenințat o mamă cu un briceag (VIDEO)
20:56 - Un bărbat din Bistrița-Năsăud s-a electrocutat într-o gară, din cauza unei undiţe
20:25 - Dumitru Buzatu, când a primit mita de 1,25 milioane de lei: „Sărut mâna, Emil! Încă o dată îți mulțumesc că eram pe drojdie” / Ce explicație le-a dat procurorilor pentru banii din geantă / UPDATE: Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile
19:49 - Smiley a rămas fără permis de conducere. Cu ce viteză l-a prins radarul
19:34 - Moșteanu (USR): Lumea știe că PSD e un partid de corupți și de hoți. PSD nu câștigă alegerile unde comunitățile sunt bogate, ci numai unde oamenii sunt ținuți în sărăcie chiar de acest partid. Asta e rețeta lor (VIDEO)