Tineretul liberal, în mijlocul unui scandal: Cum explică Mara Mareș atacul TNL la adresa ”decrețeilor” (FOTO)

Tineretul liberal, în mijlocul unui scandal: Cum explică Mara Mareș atacul TNL la adresa ”decrețeilor” (FOTO)

Tineretul liberal a se află în centrul unui scandal după ce au atacat seniorii partidului printr-un mesaj publicat pe Facebook.

Pe pagina TNL, dar și pe cea a deputatei Mara Mareș, președinta organizației, au fost postate miercuri mai multe imagini dub titulatura „Ghid de nesupunere civică”. Punctul comun al acestora era ideea de a le arăta PNL-iștilor mai vechi să și tinerii își pot face vocea auzită.

Într-unul dintre aceste mesaje, însă, s-a strecurat un atac la adresa celor cunoscuți sub numele de „decreței” (persoanele născute în jurul anului 1967).

„Ghid de nesupunere civică. Generația Y și Z… se aude? A spus-o și Iohannis… haideți în politică să facem mai mult și mai bine! Decrețeii nu vor reuși!” este mesajul controversat, care nu mai apare nici pe pagina TNL, nici pe cea a Marei Mareș.

Președinta TNL a explicat, pentru PSNews.ro, că ghidul TNL nu a fost gândit pentru a fi jignitor, ci „în spirit de glumă”.

„Acest ghid nu a fost gândit pentru a fi jignitor la adresa nimănui. A fost făcut în spirit de glumă la adresa realității curente, într-o Românie guvernată de Dancilă & co. «Decrețeii» reprezintă un termen des folosit în exprimarea publică. Îmi pare rău dacă cineva s-a simțit ofensat – cu siguranță nu aceasta a fost intenția”, a declarat Mareș.

Urmăriți B1TV.ro și pe