Eugen Tomac: „Mă așteptam ca, după nominalizarea lui Nicolicea la justiție, să-l propună pe Bădălau la Diasporă”

Eugen Tomac: Mă așteptam ca, după nominalizarea lui Nicolicea la justiție, să-l propună pe Bădălau la Diasporă
Foto: Eugen Tomac / Facebook

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a criticat propunerile pe care PSD le-a făcut în urma remanierii guvernamentale decise în Comitetul Executiv de miercuri. Acesta arată că după ce au nominalizat la Justiţie pe Eugen Nicolicea, cunoscut pentru atacurile dure şi legile care afectează justiţia, PSD ar fi putut foarte bine să îl pună şi pe Niculae Bădălău la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, mai ales că este cunoscut cum acesta a jignit diaspora.

„Dăncilă a încurcat propunerile la nominalizarea noilor miniștri

PSD pare ca bate în retragere cu unele numiri de noi miniștri. Dacă pentru portofoliul de la justiție nu se dezminte și propune un ministru care va avea o agendă și mai agresivă pentru salvarea lui Daddy, la Diasporă vine cu o propunere care nu spune nimic.

Mă așteptam ca, după nominalizarea lui Nicolicea la justiție, să-l propună pe Bădălau la Diasporă.

Vă imaginați ce entuziasm ar fi fost în Diasporă dacă Bădălau pleca de la Economie la acest minister pentru românii uitați de Guvernul PSD”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Reamintim că Niculae Bădălău a fost filmat la o petrece privată când doi manelişti îi dau o dedicaţie în care apar înjurături şi jigniri la adresa românilor din afara ţării. (Detali AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe