Băsescu: Opoziţia trebuie să aibă un singur candidat la Primăria Capitalei – Nicușor Dan. E uşor să arăţi ce nu a făcut Firea, o poţi face zâmbind (VIDEO)

Băsescu: Opoziţia trebuie să aibă un singur candidat la Primăria Capitalei - Nicușor Dan. E uşor să arăţi ce nu a făcut Firea, o poţi face zâmbind (VIDEO)

Traian Băsescu a declarat, pentru B1 TV, că la alegerile pentru Primăria Capitalei de anul viitor Opoziția trebuie să se prezinte în fața alegătorilor cu un singur candidat, iar acesta, în opinia sa, ar trebui să fie Nicușor Dan.

„Obligatoriu Opoziţia trebuie să aibă un singur candidat, pentru că este uşor să arăţi ce nu a făcut şi cât de prost a gestionat Firea resursele financiare, nu-i niciun efort, o poţi face zâmbind. Dânsa nu observă că s-a făcut celebrul pasaj şi când cobori de pe pasaj, la baza pasajului te propteşti în două semafoare. E ridicol total. Doamna Firea nu este primar de 51%, e primar de 13%. E primar de un singur tur dânsa”, a declarat Traian Băsescu, pentru B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Acesta a mai spus că ar merge în alegerile locale pentru Primăria Capitalei cu Nicuşor Dan: „Cred că e candidatul pe care Opoziţia ar putea merge. E un om serios Nicuşor Dan, ştie problemele Bucureştiului, se ocupă de el. Pentru el Bucureştiul a fost tema vieţii lui, cred că începuse deja să apară Nicuşor Dan când eram eu primar”.

Întrebat dacă alegerile locale vor avea loc într-un singur tur sau două, europarlamentarul PMP a răspuns: „Depinde de liberali, dacă se vor ţine de cuvânt. Nu par, pentru că îi condiţionează şi UDMR şi mă tem că mai sunt şi alţii care îi condiţionează”.

Urmăriți B1TV.ro și pe