Udrea: Antonescu atacă la televizor, dar acceptă măsurile pe care guvernul PSD le ia cu Victor Ponta în frunte

Udrea: Antonescu atacă la televizor, dar acceptă măsurile pe care guvernul PSD le ia cu Victor Ponta în frunte

Deputatul PDL Elena Udrea consideră că atacurile liderului PNL la adresa guvernării sunt doar pentru televizor, dat fiind că altfel PNL acceptă toate deciziile și măsurile asumate de guvernul PSD.

”PNL, care este la guvernare, acceptă măsurile lui Ponta. Aceste atacuri date la televizor de domnul Crin Antonescu, care încearcă să fie liderul opoziției de dreapta în acest moment la guvernarea din care face parte, în rest PNL acceptă măsurile pe care guvernul de stânga le ia guvernul PSD cu Victor Ponta în frunte. Și-au satisfăcut electoratul de stânga prin anunțul creșterii pensiilor, însă majorarea pensiilor cu inflația nu este o măsură impusă de PSD, ci o măsură luată prin Legea pensiilor din timpul guvernării Boc. Este obligatoriu ca la începutul anului să indexezi pensia cu inflația. Dar este vândut de domnul Ponta ca un succes al său și ca o măsură pe care o ia pentru electoralul care le aparține”, a explicat Elena Udrea, în cadrul emisiunii ”Evenimentul Zilei”, difuzată de B1 TV.

Aceasta consideră că Antonescu uită în consecință de electoratul pe care PNL îl reprezintă.

”PNL ar trebui să vină cu un program de dreapta, pe care nu poate să și-l impună căci guvernează un partid de stânga, dar trebuie să se vadă măcar că se luptă pentru electoratul care îl reprezintă”, a completat Udrea.

Udrea considera ca atacurile lui Crin Antonescu la adresa guvernului sunt doar pentru televizor

Urmăriți B1TV.ro și pe