Un deputat, despre un paradox. Nicușor Dan: „Teodor Meleșcanu a reușit ieri performanța de a fi și la putere și în opoziție în același timp”

Un deputat, despre un paradox. Nicușor Dan: „Teodor Meleșcanu a reușit ieri performanța de a fi și la putere și în opoziție în același timp”
foto: Hepta.ro / Mediafax Foto / Andreea Alexandru

Deputatul Nicușor Dan a scos în lumină, marți, că Teodor Meleșcanu a reușit „performanța” de a fi și la putere și în opoziție în același timp.

Demnitarul semnalează, așadar, un paradox. Fostul ministru de Externe a fost, în același timp, atât la putere, prin prisma faptului că a fost propus de PSD pentru a prelua șefia Senatului, cât și în opoziție, din postura de membru ALDE.

„Teodor Meleșcanu a reușit ieri performanța de a fi și la putere și în opoziție în același timp. Și în opoziție, ca membru ALDE, și la putere, ca propunere a PSD pentru președinția Senatului. Fără să aibă vreo problemă cu asta căci… este un moment greu pentru țară”, a scris Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti