Unde și cum au fost surprinși SOȚII IOHANNIS! De necrezut! În ce ipostaze a fost FOTOGRAFIAT cuplul prezidențial (FOTO)

Unde și cum au fost surprinși SOȚII IOHANNIS! De necrezut! În ce ipostaze a fost FOTOGRAFIAT cuplul prezidențial (FOTO)
Foto: antena3.ro

Apariție neașteptată a președintelui Klaus Iohannis.

Șeful statului a fost surprins la Munchen, împreună cu soția sa, Carmen Iohannis.

Președintele a renunțat la ținuta oficială și purta o șapcă de culoare neagră și o pereche de ochelari negri.

Potrivit imaginilor surprinse, se pare că soții Iohannis au fost la cumpărături, deoarece aceștia aveau mai multe sacoșe.

Foto: antena3.ro.

Ultima oră
15:59 - Valeriu Gheorghiţă: Protecţia după doza booster crește cu 60% faţă de infecţia cu Omicron și cu 90% faţă de cazurile severe și deces (VIDEO)
15:46 - O mare victorie: Indexarea alocațiilor pentru copii în Austria încalcă legea UE!
15:30 - Marcel Ciolacu, replică la acuzațiile aduse de liberali ministrului Sănătății: Am să-i solicit lui Alexandru Rafila să-și ceară scuze că nu mai sunt 500 de decese pe zi (VIDEO)
15:23 - Marcel Ciolacu: Evaluarea miniștrilor, dacă dorim să trăim într-o țară normală, o face primul-ministru. Eu cred că România are nevoie de această coaliție (VIDEO)
15:21 - Acuzații grave, aduse la adresa lui Cătălin Zmărăndescu. Cum ar fi încălcat regulamentul de la Survivor România 2022
15:17 - Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu ambasadoarea Franței: I-am transmis să facem din aderarea României la spațiul Schengen o prioritate în mandatul președinției franceze a Consiliului UE
15:11 - Motivul incredibil pentru care Jason Momoa și Lisa Bonet se despart după 16 ani. Totul a pornit de la vaccin
14:56 - Judecătorii australieni au motivat decizia de expulzare a lui Novak Djokovic. Argumentele lor
14:42 - Simona Halep, calificată în turul al treilea de la Australian Open după o adevărată demonstrație de forță. Finalista ediției din 2018 a cedat doar două ghemuri în partida cu Haddad Maia
14:42 - Florin Cîțu, semnal de alarmă în PNL. Liberalul, îngrijorat că Ministerul Finanțelor se împrumută la dobânzi foarte mari, iar investitorii își pierd încrederea în Guvern (surse)