Uniunea Salvați Bucureștiul și-a lansat candidații pentru primăriile de sector (VIDEO)

Uniunea Salvați Bucureștiul și-a lansat candidații pentru primăriile de sector (VIDEO)
Foto: B1 TV

Nicuşor Dan, lider al Uniunii Salvaţi Bucureştiul, a prezentat echipa cu care va merge la următoarele alegeri. Uniunea Salvați Bucureștiul și-a lansat candidații pentru funcția de primar de sector în Capitală, informează B1 TV.

”Pentru sectorul 1 Clotilde Armand , pentru sectorul 2 Antoaneta Bugner, pentru sectorul 3 Roxana Wring, pentru sectorul 4 Dumitru Dobrev, pentru sectorul 5 Florin Grigorescu și pentru sectorul 6 Mihai Daneș. Vă aducem în fața niște oameni care sunt competenți în meseria lor. Oricare dintre ei ar putea să profeseze în lumea asta, e o alegere că au ales să trăiască în România”, a anunțat Nicușor Dan.

Uniunea Salvați Bucureștiul și-a lansat candidații pentru primăriile de sector

#DIRECT_ONE_dl8ozk#

Uniunea Salvați Bucureștiul și-a lansat candidații pentru funcția de primar de sector, ocazie cu care liderul formatiunii a anunţat care sunt principalele direcţii pe care partidul le are în vedere. El a precizat că își propune rezolvarea a trei probleme importante pentru București, şi anume transportul, încălzirea termică şi activitatea culturală.

Întrebat despre viziunea sa privind implementarea proiectelor fără a beneficia de o susţinere politică, Nicuşor Dan a spus că edilul șef al Capitalei poate să vină în fața consilierilor cu proiecte. Iar dacă acestea nu vor fi votate, atunci banii vor rămâne "la buget".

Urmăriți B1TV.ro și pe