Uniunea Salvați Bucureștiul și-a lansat candidații pentru primăriile de sector (VIDEO)

Uniunea Salvați Bucureștiul și-a lansat candidații pentru primăriile de sector (VIDEO)
Foto: B1 TV

Nicuşor Dan, lider al Uniunii Salvaţi Bucureştiul, a prezentat echipa cu care va merge la următoarele alegeri. Uniunea Salvați Bucureștiul și-a lansat candidații pentru funcția de primar de sector în Capitală, informează B1 TV.

”Pentru sectorul 1 Clotilde Armand , pentru sectorul 2 Antoaneta Bugner, pentru sectorul 3 Roxana Wring, pentru sectorul 4 Dumitru Dobrev, pentru sectorul 5 Florin Grigorescu și pentru sectorul 6 Mihai Daneș. Vă aducem în fața niște oameni care sunt competenți în meseria lor. Oricare dintre ei ar putea să profeseze în lumea asta, e o alegere că au ales să trăiască în România”, a anunțat Nicușor Dan.

Uniunea Salvați Bucureștiul și-a lansat candidații pentru primăriile de sector

#DIRECT_ONE_dl8ozk#

Uniunea Salvați Bucureștiul și-a lansat candidații pentru funcția de primar de sector, ocazie cu care liderul formatiunii a anunţat care sunt principalele direcţii pe care partidul le are în vedere. El a precizat că își propune rezolvarea a trei probleme importante pentru București, şi anume transportul, încălzirea termică şi activitatea culturală.

Întrebat despre viziunea sa privind implementarea proiectelor fără a beneficia de o susţinere politică, Nicuşor Dan a spus că edilul șef al Capitalei poate să vină în fața consilierilor cu proiecte. Iar dacă acestea nu vor fi votate, atunci banii vor rămâne "la buget".