"Veniseră CHINEJII, dar băieții ăia nu dau șpagă!" Premierul Tudose, despre LIPSA autostrăzilor (VIDEO)

"Veniseră CHINEJII, dar băieții ăia nu dau șpagă!" Premierul Tudose, despre LIPSA autostrăzilor (VIDEO)

Actual premier al României, Mihai Tudose, explica în urmă cu 5 ani, în calitate de deputat de Brăila, cum se fură în în țara noastră, într-un interviu la Realitatea tv. Potrivit acestuia, România nu are autostrăzi, deși sunt investitori dispuși să le faca, pentru că străinii nu dau șpagă și n-ar mai putea lucra la autostrăzi "băieții deștepti" care "trebuie" să lucreze”, spunea, în 2012, deputatul Tudose, aflat în al 13-lea an de prezență în Parlamentul României.

"Veniseră CHINEJII, dar băieții ăia nu dau șpagă!" Premierul Tudose, despre LIPSA autostrăzilor

#DIRECT_ONE_8kqp6v#

"Dumnezeule mare, cu cârdul! Pentru că nu poți să le iei șpagă la băieții aia, d-asta. Nu poți să le ceri șpagă, nu? Ăla nu-ți dă șpaga pentru chestia asta. Vine chinezul să îți dea șpagă? Nu. D-asta nu s-a făcut nici podul atuncea. Am plecat de la guvernare, lăsasem proiectul gata, țineți minte, sunteți brăilean.

Veniseră chinejii cu excavator, se uitau pe alea, cu luminițe, da? Au plecat, au venit băieții ăștialalți. S-a închis Centura Bucureștiului, la fel", a declarat Mihai Tudose.

Întrebat care ar fi soluția, Mihai Tudose a răspuns: "E o soluție foarte simplă, da? Galați-Brăila-Slobozia-Drajna, să te legi de București și atunci vorbești de industrie, că poți să cari legume și ce mai vrei fără să le faci borș până la București, că dai prin toate, e bulion deja".

"Concesionează drumul! Și atunci, în loc să pun zece mii de frâne prin toate satele și să merg cu 50 la oră, să fac 4 ore să-mi borșeasca legumele, da?, poate dă omul, nu știu, 5 lei la intrarea pe autostradă, da?", a adăugat Tudose.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe