Victor Ponta: ‘Dăncilă va rămâne premier până la turul 2 al prezidențialelor. Cam toată lumea are nevoie de un sac de box în care să dea cu pumnii și cu picioarele fără să se supere nimeni’ (VIDEO)

Victor Ponta: 'Dăncilă va rămâne premier până la turul 2 al prezidențialelor. Cam toată lumea are nevoie de un sac de box în care să dea cu pumnii și cu picioarele fără să se supere nimeni' (VIDEO)
Foto: Hepta.ro / Mediafax Foto / Andreea Alexandru

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat lunui, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, că primul lucru pe care trebuie să-l facă Viorica Dăncilă, în contextul aceste crize guvernamentale, este să meargă în Parlament pentru a cere susținerea pentru noua componență a Executivului.

De asemenea, Ponta a estimat că Dăncilă ar putea rămâne prim-ministru până la turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

”Eu cred că primul lucru ar trebui ca Viorica Dăncilă să vină mâine cu cererea să meargă în Parlament. Eu am trecut de două ori prin chestia asta: o dată a plecat PNL, și cred că într-o săptămână eram în Parlament, apoi a plecat UDMR, și am venit din nou. Vino și cere votul. Doamna Dăncilă trebuie să vină să ceară votul. Am văzut că propune, că aduce, că ia ALDE, că ia minorități.

Viorica Dăncilă va rămâne prim-ministru până la turul doi al alegerilor prezidențiale. Cam toată lumea are nevoie de un sac de box în care să dea cu pumnii și cu picioarele fără să se supere nimeni. Nici PSD-iștii nu mă critică pentru că eu o critic pe Dăncilă. Îmi spun «ce bine ai zis, mai zi și tu ca să nu zicem noi». Nu se supără nimeni că o critici pe doamna Dăncilă”, a declarat Victor Ponta.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:22 - Cel mai mare număr de bugetari din istoria recentă. Cheltuielile de personal au ajuns la 6,8% din PIB. Noile date ale Ministerului de Finanțe despre angajările la stat
19:41 - Constanța: Roata de la Târgul de Crăciun s-a blocat. 45 de persoane, inclusiv copii, au rămas suspendate la înălțime (VIDEO)
19:20 - Suceava: O femeie a cumpărat cu 900 de lei un telefon de pe un site de anunțuri, dar a primit în loc o bucată de lemn
18:57 - O femeie de 70 de ani din Uganda a născut gemeni. Partenerul ei a părăsit-o când a aflat că va naște doi copii (VIDEO)
18:35 - Elevii din Noua Zeelandă nu mai au voie cu telefoanele mobile în școli
18:11 - Rafael Nadal va juca în turneul de la Brisbane. Mesajul emoționant prin care și-a anunțat revenirea pe teren, după un an de pauză (VIDEO)
17:47 - Buzău: Un băiat de 15 ani a murit după ce a furat o mașină și s-a izbit cu ea de un stâlp
17:32 - Alexandru Rafila: „Pentru prima dată, pacienții cu boli cronice din România beneficiază de vaccinare gratuită”
17:17 - Cristian Seidler (USR): Iohannis se comportă ca un mic turist, nu ca un președinte de țară. Nu vine cu nimic pentru România din deplasările sale. E ridicol… (VIDEO)
16:53 - Papahagi: Nu sunt unii mai patrioți decât alții doar pentru că o clamează toată ziua / AUR e un partid antiromânesc, vândut rușilor. Așa mult dorește binele României, că a vrut să ne arunce în brațele Rusiei, puterea de care de 200 de ani ne chinuim să scăpăm (VIDEO)