Victor Ponta: Îmi voi da demisia din Camera Deputaților, dacă Roberta Anastase rămâne președinte (VIDEO)

Victor Ponta: Îmi voi da demisia din Camera Deputaților, dacă Roberta Anastase rămâne președinte (VIDEO)

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, marți seară, la emisiunea „Ultimul Cuvânt” difuzată de B1 TV, că îşi va da demisia din Camera Deputaţilor, dacă Roberta Anastase nu renunţă la funcţia de preşedinte al acestei Camere.

”Eu nu mă mai întorc în Camera Deputaţilor şi îmi voi da demisia cu totul din Camera Deputaților, cât timp doamna Anastase rămâne președinta Camerei. Și nimeni de la USL nu va reveni.”, a declarat Victor Ponta, în exclusivitate pentru B1 TV.

Victor Ponta mai susţine că PDL a ales între Roberta Anastase şi interesul de a avea un Parlament funcţional.

”Eu m-as duce la un dialog cu cei de la Putere, şi noi am merge la acest dialog, daca ar exista un prim semn ca pentru ei nu este mai important interesul de partid” a spus Ponta.

Liderul PSD a apreciat faptul că doi dintre cei cărora Opoziţia le cerea demisia au plecat deja. Este vorba de Emil Boc şi Elena Udrea. Dar nu este suficient. Pe lista mai este şi şeful statului Traian Băsescu, atrage atenţia copreşedintele USL, Victor Ponta.

Victor Ponta amenință cu demisia

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_16353').select();" id="embed_text_16353" />
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)