Victor Ponta: Luăm în calcul chiar angajarea răspunderii Guvernului pe codul fiscal, dacă va fi blocat de PNL (VIDEO)

Victor Ponta: Luăm în calcul chiar angajarea răspunderii Guvernului pe codul fiscal, dacă va fi blocat de PNL (VIDEO)

Premierul Ponta a declarat, vineri, că ia în calcul angajarea răspunderii Guvernului pe codul fiscal, dacă proiectul va fi blocat de liberali.

„Luăm în calcul inclusiv răspunderea Guvernului pe codul fiscal și codul de procedură fiscală dacă proiectul va fi blocat de cei de la PNL. Până la finalul sesiunii parlamentare el trebuie adoptat, pentru a avea termen 6 luni de implementare”, a spus premierul.

El a adăugat că a discutat cu președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, despre necesitatea menținerii majorității la Senat.

”În condiţiile încercării revocării din funcţie a domnului Tăriceanu, trebuie să ne asigură că această majoritate va continua să funcţioneze. Acesta a fost singurul subiect”, a ţinut să precizeze Ponta, la finalul întâlnirii.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, se teme că pierde majoritatea chiar pe mâna lui. Potrivit unor informaţii, sunt anunţate noi plecări din formaţiunea lui Tăriceanu, partid care nu a fost de altfel nici până la această oră înregistrat şi deci practic nu există. Şi se pare că motivul plecărilor ar fi atitudinea lui Călin Popescu Tăriceanu, care, potrivit unor surse, nu s-ar prea pricepe la comunicare.

Ponta: Luăm în calcul angajarea răspunderii pe codul fiscal

Urmăriți B1TV.ro și pe