Dăncilă nu se teme să o aibă contracandidat pe Carmen Dan, în cursa pentru șefia organizaţiei de femei a PSD: „Mi-ar place (SIC!), că asta e democrația” (VIDEO)

Dăncilă nu se teme să o aibă contracandidat pe Carmen Dan, în cursa pentru șefia organizaţiei de femei a PSD: „Mi-ar place (SIC!), că asta e democrația” (VIDEO)

Primul Comitet Executiv al femeilor din PSD, sub conducerea Vioricăi Dăncilă, s-a încheiat vineri, în jurul orei 15.00. Carmen Dan nu o vrea pe Dăncilă la șefia organizației de femei, după ce, în urmă cu câteva luni, Dăncilă a schimbat-o de la Ministerul de Interne. Dăncilă a devenit președinte interimar la organizația de femei, după ședința Comitetului Executiv din 27 noiembrie, când a fost debarcată de la conducerea partidului.

Întrebată dacă îi e teamă de o eventuală candidatură a lui Carmen Dan la organizația pentru femei a PSD, Dăncilă a răspuns: „Mi-ar place (SIC!)! Mi-ar place (SIC!) să candideze nu numai Carmen Dan, oricine, că asta e democrația. Nu aș vrea să fiu candidat unic. În fond, încrederea colegelor va fi cea care va stabili cine va conduce în următoarea perioadă organizația de femei. Știți, de foarte multe ori e ușor să critici, să arunci vina pe celălalt, să vezi la celălalt anumite defecte sau decizii greșite, dar cred că ar trebui să ne facem în primul rând o analiză a propriului comportament, ce am făcut, ce nu am făcut pentru partid și când spun asta nu mă refer la aspecte ce arată că avem o dublă apreciere”.

Întrebată în legătură cu atitudinea lui Paul Stănescu, liderul social-democrat care a spus că vrea să rămână prieten cu Dăncilă, dar apoi a acuzat-o de blat cu Iohannis, aceasta a răspuns: „Nu știu ce s-a întâmplat. Eu iau doar lucrurile bune, n-aș vrea să mă gândesc la aceste lucruri. Pentru mine e important ca PSD să meargă înainte. Am ținut partidul unit în momente dificile și sunt convinsă că și (SIC!) Marcel Ciolacu va ține partidul unit în continuare”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.