"PRU a fost infiltrat de oamenii lui Soros!". Liderul ”Iniţiativa România”: Partidul lui Bogdan Diaconu, victimă a fașciștilor din secta Sorosistă (FOTO)

"PRU a fost infiltrat de oamenii lui Soros!". Liderul ''Iniţiativa România'': Partidul lui Bogdan Diaconu, victimă a fașciștilor din secta Sorosistă (FOTO)

Partidul România Unită a fost infiltrat de oamenii lui Soros!

Liderul ''Iniţiativa România'', Mihai Polițeanu, atrage atenţia că unii membri din Partidul România Unită, al cărui președinte a tunat contra "ONG-urilor lui Soros", au beneficiat de burse din partea mult hulitului miliardar.

Este vorba chiar de către putătorul de cuvânt al PRU, Mirel Palada, căruia Soros i-a oferit o bursă de studii în SUA.

Mirel Palada s-a lăudat în presă, dar și pe blog-ul propriu, în legătură cu legăturile strânse cu Soros”, a scris Polițeanu pe Facebook.

"Partidul România Unită a fost infiltrat de oamenii lui Soros!

În ciuda vigilenței patriotice a domnilor Sebastian Ghita și Bogdan Diaconu de a contracara “fașciștii din secta Sorosistă” și de a salva instituțiile statului de ONG-iștii plătiți de Soros prin contra-manifestații și proiecte de legi care să se interzică accesul acestora la funcții publice, PRU a căzut el însuși victimă a puterii oculte a lui Soros.

Mirel Palada, purtător de cuvânt al partidului și ministru al Muncii în Guvernul PRU, este el însuși un agent de influență plătit de Soros. Astfel:

• Mirel Palada a primit o bursă de studii de 1 an (1997-1998), plătită de Fundația Soros (Fundația pentru o Societate Deschisă). Cu banii lui Soros, Mirel Palada a studiat sociologia la Colegiul Kalamazoo în Statele Unite

• Mirel Palada, întors în România după anul de educație primit de la Soros, a continuat să primească bani de la acesta. Astfel, în 2011, Mirel Palada a primit bani de la Soros pentru o cercetare care a stat la baza a 11 analize ale fundației lui Soros (aceeași Fundație pentru o Societate Deschisă).

Mirel Palada s-a lăudat în presă, dar și pe blog-ul propriu, în legătură cu legăturile strânse cu Soros.

Cer Partidului România Unită, să-și respecte propriile principii și valori asumate și să ia măsuri în consecință, în spiritul celor propuse de domnii Sebastian Ghita și Bogdan Diaconu. Am convingerea că cei doi domni sunt adevărați patrioți, nu doar niște panglicari ipocriți",a scris Mihai Polițeanu pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe