Doi șoferi români, protagoniștii unui scandal într-o parcare din Austria. Camionagii s-au certat pe un loc de parcare, iar unul dintre ei a fost înjunghiat (VIDEO)

Doi șoferi români, protagoniștii unui scandal într-o parcare din Austria. Camionagii s-au certat pe un loc de parcare, iar unul dintre ei a fost înjunghiat (VIDEO)
FOTO: captură YouTube

Scenele violente dintre cei doi români s-au petrecut vineri seara, într-o parcare de camioane din Wales, Austria. Cei doi șoferi s-au certat dintr-un motiv mai puțin obișnuit: un loc de parcare, după cum scrie presa locală.

Scandalul dintre cei doi nu a durat mult, căci unul dintre ei a scos imediat cuțitul, rănindu-l pe celălalt bărbat din parcare. Polițiștii au intervenit la fața locului, iar bărbatul rănit a fost transferat la o clinică din zonă, pentru acordarea primului ajutor.

Doi șoferi români, scandal într-o parcare din Austria

Potrivit Libertarea, mai multe echipaje de poliție și medicii acordau primul ajutor la un accident de circulație ce avusese loc la aproximativ 800 de metri de parcare cu pricina, la momentul în care au fost trimiși să acorde primul ajutor și în scandalulu violent dintre cei doi români.

Evenimenteul nefericit s-a petrecut în jurul orei 21.00, cu puțin timp înainte ca în Austria să intre în vigoare interdicția de circulație pe timpul weekendului a camioanelor de mare tonaj. Cei doi români s-au regăsit în parcarea din apropiere de Linz, căut un loc pe care să staționeze camionul.

Se pare că amândoi au dorit să staționeze în același loc, doar că unul dintre șoferi a fost mai rapid ca celălalt, ocupînd imediat locul de parcare. Atunci a început și cearta, iar bărbatul de 52 de ani, cel care a rămas fără locul de parcare a ținut să îi dea o lecție camionagiului de 44 de ani, care i-ar fi furat locul de parcare.

Bărbatul de 52 de ani a scos un cuțit, cu care l-a tăiat pe celălalt șofer. Cel din urmă a fost rănit la mână, după ce inițial a încercat să și-o ducă la față pentru a se apăra.

Șoferul de 52 de ani a părăsit imediat locul faptei, în timp ce colegul său a anunțat poliția și a semnalat incidentul. Deși a fugit de la fața locului, bărbatul violent a fost prins de polițiști la aproximativ 10 km de la locul scandalului.

Românului în vărstă de 44 de ani i s-a acordat primul ajutor la locul accidentului, iar ulterior a fost transportat la spital. Pe de altă parte, șoferul de 52 de ani a fost prins de organele legii și arestat.