Haos pe drumurile publice! Un puști de 21 de ani, slalom pe contrasens. Explicație incredibilă oferită polițiștilor (VIDEO)

Haos pe drumurile publice! Un puști de 21 de ani, slalom pe contrasens. Explicație incredibilă oferită polițiștilor (VIDEO)

Manevre periculoase surprinse pe un drum public din Dolj. Un șofer în vârstă de 21 de ani a rămas fără permisul de conducere după ce a fost surprins făcând mai multe manevre care ar fi putut provocat adevărate tragedii.

„Scuze, n-am fost atent!”, le-a transmis tânărul șofer polițiștilor. Imaginile au fost surprinse de o șoferiță din Craiova.

„Pericol social… Sens Albești – Melinești”, a notat Oana Balaban pe pagina „Oltenia Info Trafic Tube”. „Faceți urgent ceva, omoară oameni!”, au cerut alarmați mai mulți craioveni, care au apelat la numărul de urgență.

Șoferul teribilist, amendat și cu permisul reținut

Polițiștii au intervenit rapid, iar puștiul s-a ales cu o amendă în valoare de 1.160 de lei și reținerea permisului auto pe o perioadă de 60 de zile.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti s-au sesizat din oficiu ca urmare a apariţiei în spaţiul public a unor înregistrări video în care un autoturism pătrundea pe sensul opus de circulaţie. Astfel, autoturismul în cauză a fost depistat de poliţişti în trafic pe DN 6 B, pe raza comunei Goieşti, la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din comuna Căpreni, judeţul Gorj. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Cosmnin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Slalom pe contrasens (VIDEO)

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe