Un bărbat a fost prins în timp ce se plimba pe străzile din Onești cu pistolul la brâu: „Păi nu vedeți ce se întâmplă în oraș?”

Un bărbat a fost prins în timp ce se plimba pe străzile din Onești cu pistolul la brâu: „Păi nu vedeți ce se întâmplă în oraș?
Pistolarul din Onești / Foto: Captură Antena 3

La o zi după dubla crimă din apartamentul din Onești și intervenția eșuată a polițiștilor, un alt caz bizar a fost descoperit în micul oraș din orașul băcăuan. Un bărbat înarmat a fost oprit pe stradă și deposedat de pistolul cu care se plimba falnic, la brâu. Cetățeanul înarmata fost descoperit de reporterii Antena 3.

Bărbatul s-a lăudat că deține 4 arme și că se simte precum actorul de filme western John Wayne. Întrebat de ce umblă la vedere cu arma pe stradă, a răspuns: „Păi da’ nu vedeți ce se întâmplă în Onești?”.

Pistolarul din Onești: „Mă simt ca John Wayne”

Pistolarul oneștean a declarat că este foarte stăpân pe situație, înainte de a fi condus la secție.

„Tot timpul îl port cu mine și știu de ce. Nu l-am folosit niciodată. Mai am acasă unul (n.r. – pistol) cu gaze, acela e cel mai periculos”,a declarat pistolarul.

De asemenea, bărbatul a declarat că deține permis de port-armă. „Cum să nu dețin permis de port-armă?Arma se ține oriunde, este a mea. Tot timpul port pistolul cu mine. Îl port din plăcere, așa cum făcea și John Wayne… Mă simt John Wayne”, a declarat cetățeanul.

Ultima oră
18:09 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 5 – 11 decembrie. Săgetătorii să fie foarte atenți ce vorbesc, cu cine vorbesc și ce promisiuni fac (VIDEO)
17:41 - Sorin Grindeanu: Eliminarea taxei de pod la Cernavodă-Feteşti, pe agenda Parlamentului săptămâna viitoare. Dacă am renunța la taxă, ne-am duce în jos cu 30 de milioane de euro în bugetul CNAIR
17:14 - Vaslui: Un tânăr care suferă de depresie şi-a tăiat gâtul cu drujba. El a fost dus cu elicopterul SMURD la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, unde a fost operat
16:48 - Sorin Grindeanu: În România nu avem cotă unică, asta e o prostie / S-a convenit ca la anul să avem o discuție așezată, dacă merită să umblăm la sistemul fiscal
16:26 - Tânără cu dizabilităţi dintr-un centru din Vâlcea, cu fractură la un picior netratată de jumătate de an şi cu malnutriţie severă / Parchetul a deschis dosar penal
15:47 - Sorin Grindeanu: Judeţele Brăila şi Galaţi au nevoie rapid de sprijinul Guvernului, prin dezvoltarea infrastructurii de transport. Podul trebuie să fie dat în circulaţie până la sfârşitul anului viitor
15:22 - Austria are câini noi de pază
15:10 - Dragoș Săvulescu a devenit tătic cu ajutorul unei mame surogat. Mesajul consoartei fostului acționar
14:35 - Adrian Negrescu: Coșul de cumpărături de Crăciun, mai scump cu până la 40% fața de anul trecut. Vom mâncă mai puțin, la calitate mai slabă. Scumpirile vor continua (VIDEO)
13:41 - 18 orașe și 238 de localități înregistrează rate de incidență de peste 3 la mia de locuitori