Cine au fost iubitele lui Horia Tecău. Sportivul român a format un cuplu inclusiv cu Andreea Raicu

Cine au fost iubitele lui Horia Tecău. Sportivul român a format un cuplu inclusiv cu Andreea Raicu
FOTO: Hepta.ro

Horia Tecău are o apariție discretă în spațiul public când vine vorba de viața personală. Dupărelația cu Andreea Raicu, jucătorul de tenis a ales săfie și mai atent în privința aparițiilor sale cu partenerele.

Cine au fost iubitele lui Horia Tecău

Una dintre iubitele acestuia a fost Natalia Borges, un model brazilian in varsta de 33 de ani. Cei doi au publicatimagini împreună, în 2019.Dupădespărțirea de Andreea Raicu, acestaa preferat să fie mai discret.

Natalia Borges

Natalia Borges este un model din Brazilia.A vrut săîi arate țara în care el s-a nascut, a crescut și a învățat săjoace tenis.

”Da, sunt cu cineva. În dragoste îmi merge bine, sunt fericit”,a mărturisit Horia Tecau, la acea vreme,pentru revistaVIVA!

FOTO: Instragram

Andreea Raicu

Jucătorul de tenis și fosta prezentatoare tv au avut o relațieîntre 2012 si 2013. Unii au spuscă despărțireaa fost produsăde diferența de vârstădintre cei doi, ea fiind cu7 ani mai mare decat Tecău, care era plecatîn turnee mult timp.

Cei doi au ajuns la concluzia cănu se potrivesc, iar o idilăla distanță, asa cum au avut ei, nu poate pune bazele unei relații pe termen lung.

„Da, nu mai suntem impreuna. Timpul ne-a demonstrat ca provenim din lumi diferite”, a recunoscut Andreea pentru Click.

Andreea Raicu și Horia Tecău au rămas în relații bune

Sursa foto: Viva

Ana Maria Pop

Ana Maria a precizat, în 2012,pentru Cancan Tv, cănu mai este iubita lui Tecău.

”Relatia a inceput in decembrie si a tinut pana la sfarsitul lunii septembrie. Eu eram prezenta in viata lui si nu mai avea timp de altceva sau altcineva”, spune aceasta, în 2012.

„Fiecare din noi are dreptul sa se intalneasca si sa aiba relatia pe care si-o doreste. Horia e un barbat inteligent si sunt convinsa ca va face o alegere serioasa atunci cand va fi timpul”

„El nu a negat niciodata ca ar avea o relatie cu Andreea. Mi-a spus ca e posibil sa apara in presa articole despre el.”

Tags: