Cristiano Ronaldo, la pușcărie pentru VIOL!? Autoritățile americane au găsit proba fatală…

Cristiano Ronaldo, la pușcărie pentru VIOL!? Autoritățile americane au găsit proba fatală...
sursă foto: naijaloaded.com.ng

Autoritățile din America au găsit proba care poate duce la condamnarea lui Cristiano Ronaldo pentru viol, astfel că s-a și emis un mandat pe numele portughezului, relatează sport.ro.

Așadar, sursa citată notează că, deși superstarul portughez a negat vehement acuzațiile, ancheta a continuat în Statele Unite ale Americii. Astfel, autoritățile din Las Vegas au emis un mandat pe numele lui Cristiano și l-au chemat să ofere mostre ADN, în condițiile în care rochia purtată de femeia ce susține că a fost violată, Kathryn Mayorga, a devenit probă oficială în proces.

Publicația precizează că poliția din Las Vegas a găsit urme de ADN pe rochia femeii, astfel că vor să le compare cu mostrele recoltate din ADN-ul lui Ronaldo. Prin urmare, Ronaldo a fost chemat de autorități, dar acum rămâne de văzut dacă se va și duce, dat fiindcă el a catalogat deja informațiile ca fiind „fake news”.

În orice caz, cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a fost surprins pe camerele de supraveghere atunci când stătea de vorbă cu Mayorga. Cei doi au urcat în camera portughezului.

Ronaldo a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu ea, însă susține că aceasta și-a dat acordul și că nu a fost nimic forțat. Cu toate acestea, Mayorga s-a dus la poliție și a reclamat că a fost violată, fără să dezvăluie numele presupusului agresor. Ulterior, avocatul ei i-a contactat pe avocații lui Ronaldo, astfel că cele două părți s-au înțeles pentru plata sumei de 270.000 de euro cu condiția ca femeia să nu depună plângere.

Urmăriți B1TV.ro și pe