Darren Cahill o va antrena din nou pe Simona Halep. Anunțul OFICIAL făcut de câștigătoarea de la Wimbledon (VIDEO)

Darren Cahill o va antrena din nou pe Simona Halep. Anunțul OFICIAL făcut de câștigătoarea de la Wimbledon (VIDEO)

Simona Halep (26 ani, 6 WTA) a anunțat, joi, că Darren Cahill (53 de ani) va reveni în staff-ul ei tehnic, începând din următorul sezon.

„Salutare, am vești interesante pentru voi. După un an de zile fără el în echipa mea, sunt fericită să anunț că Darren va fi din nou alături de mine sezonul viitor”, a afirmat Simona Halep, într-un scurt mesaj video postat pe contul ei de Facebook.

Darren Cahill o va antrena din nou pe Simona Halep. Anunțul OFICIAL făcut de câștigătoarea de la Wimbledon

„Chiar dacă ai fost departe de mine anul ăsta, te-am simțit aproape tot timpul”, a precizat Simona.

„‘D’, ultima oară te-am ‘omorât’ și am de gând să te ‘omor’ din nou. Bine ai revenit! Abia aștept să terminăm ce am început. Ne vedem curând!”, a mai spus câștigătoarea de la Wimbledon.

Cei doi au întrerupt colaborarea spre finalul anului trecut, antrenorul australian de tenis anunțând că dorește să petreacă mai mult timp cu familia.

Darren Cahill a antrenat-o pe Simona Halep între 2015 și 2018. Cei doi au rămas în relații excelente după ce au încetat colaborarea.

Australianul este cel alături de care Simona Halep a reușit să ajungă pe primul loc în ierarhia WTA și să câștige primul titlu de Grand Slam: Roland Garros 2018.

Cahill a fost surprins în anturajul Simonei Halep și la Wimbledon anul acesta.

Urmăriți B1TV.ro și pe