Franţa, prima finalistă a Campionatul Mondial: Golul lui Umtiti, decisiv în duelul cu Belgia

Franţa, prima finalistă a Campionatul Mondial: Golul lui Umtiti, decisiv în duelul cu Belgia
Foto: CBS Sports

Franţa este aproape de a doilea titlu de campioană mondială la fotbal după ce a reuşit marţi seară să se impună în semifinale împotriva Belgiei cu 1-0.

Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 51 de către fundaşul central Umtiti, cu o lovitură de cap după un corner executat de Griezzman.

Acum, reprezentativa „cocoşului galic” aşteaptă semifinala de miercuri dintre Anglia şi Croaţia pentru a îşi afla adversa din ultimul act ce va avea loc la Moscova.

Franţa a mai reuşit să triumfe în 1998 la Mondialul care a avut loc chiar pe teren propriu. Atunci, francezii au depăşit cu 3-0 în finală Brazilia.

Marea finală a Campionatului Mondial va avea loc, duminică, de la ora 21.00.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:58 - Ambasadei Rusiei în România a venit cu o replică pentru zvonurile potrivit cărora Putin ar fi grav bolnav: „Informațiile sunt la fel de false precum și cele despre masacrele comise în Ucraina”
18:46 - Cristian Bușoi: UE a făcut astăzi un pas uriaș pentru a tăia Rusia de pe lista furnizorilor de gaz și pentru a a accelera tranziția ecologică
18:38 - Aleksei Arestovich, consilierul lui Zelenski consideră că autoritățile ruse ar putea ceda Crimeea Ucrainei: „Peninsula va deveni din nou ucraineană”
18:35 - Ministerul apărării ucrainean: „Rusia a trimis mai mulți luptători din Siria în Ucraina. Avem dovezi”
18:23 - Eugen Tomac, după discursul istoric al Maiei Sandu din PE: Republica Moldova, o victimă a înțelegerii între Hitler și Stalin. UE are obligația să își ia revanșa față de acest ținut locuit de români (VIDEO)
18:16 - Un pompier din Argeș și-a pierdut viața în timp ce stingea un incendiu de vegetație izbucnit pe Autostrada 1
18:01 - Prețul lui Viktor Orban pentru a renunța la petrolul rusesc. Ce sume avansează Ungaria
17:58 - Momente cumplite pentru Florin Călinescu. Ce diagnostic a primit cunoscutul actor din partea medicilor
17:55 - Maia Sandu la Bruxelles: „Nu suntem naivi să credem că aderarea se face peste noapte, dar nu încercăm să găsim scurtături” (video)
17:33 - Turcia a blocat începerea negocierilor pentru aderarea Finlandei și Suediei la NATO. Erdogan: Nu extrădați teroriști, dar vreți în Alianță / Niciunul dintre aliați nu ne-a arătat respect