Marius Șumudică, în lacrimi la despărțirea de Gaziantep. Fostul antrenor a izbucnit în plâns în timpul ultimei conferințe de presă

Marius Șumudică, în lacrimi la despărțirea de Gaziantep. Fostul antrenor a izbucnit în plâns în timpul ultimei conferințe de presă

Marius Șumudică a izbucnit în lacrimi, în ultimaconferinţă de presă susţinută la Gaziantep,înainte de a părăsi Turcia. Fostul antrenor le-a explicat jurnaliștilor turci cum s-a produs ruptura dintre el șiGaziantep, iar la un moment dat nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, spunând că nu va uita niciodată perioada petrecută la micuța echipă dinTurcia.

Șumudică a mărturist că este dezamăgit că neînțelegerile au pornit de la oglumă,atunci când antrenorul a spus căîi va cere bani soției sale, pentru că persoanele din conducere vor să-i reducă salariul.

„Îmi pare foarte rău acum. Mă întreb care e casa mea, Gaziantep sau România. Am făcut tot cu inima. Orașul acesta a devenit casa mea. Este inacceptabil că totul s-a încheiat din cauza unei glume. Am avut parte de un adevărat succes.

Îi felicit pe jucători, pe cei din conducere, pe toată lumea. Acum nu mai sunt puternic ca un turc, deoarece voi plânge în fața voastră. Aceste lacrimi vin după o muncă de 18 luni.

Încă mă gândesc că mă sui în mașină, după ce mă trezesc, și merg la club. În regulă, am făcut o greșeală, mi-am prezentat scuzele, n-am insultat pe nimeni. Din nefericire, ne-am despărțit. Nu trebuia să se întâmple, însă așa a fost să fie.

Mi-am încheiat misiunea aici, însă rămân cu un gust amar. Sunt trist că nu am putut sărbători cu fanii victoriile importante pe care le-am reușit.

Toți cei de aici vor rămâne în inima mea. La revedere, Gaziantep”, a spus Șumudică, la conferința de presă, potrivitFutbol Arena.

La sfârșitul conferinței depresă, Șumudică și-a luat la revedere în limba turcă:Toți cei de aici vor rămâne în sufletul meu. Rămas bun, Gaziantep!

Românul antrenaGaziantep FK din vara anului 2019.