Nicolae Dobrin, omagiat de jucătorii divizionarei secunde FC Argeş

Nicolae Dobrin, omagiat de jucătorii divizionarei secunde FC Argeş
Foto: tuvotezi.ro

Jucătorii echipei FC Argeș l-au omagiat, vineri, pe fostul jucător și antrenor al piteștenilor, Nicolae Dobrin, decedat în urmă cu cinci ani.

Lotul divizionarei secunde FC Argeș a depus flori și au aprins lumânări la mormântul celui care a fost Nicolae Dobrin.

Jucătorii conduși de Iulian Crivac au fost întâmpinați la Cimitirul Eroilor de văduva fostului jucător piteștean, Gica Dobrin.

„Gicu este în fiecare zi prezent cu noi. Oriunde mergem se vorbeşte despre el. El e tot timpul în sufletul meu şi apare în visele mele. I-am spus că dacă fac ceva rău să îmi spună, dar până acum nu mi-a spus nimic. Ca în fiecare an, şi astăzi am venit cu toţii aici şi ne-am amintit de el. Au trecut foarte repede aceşti cinci ani. Parcă ieri era cu noi”, a spus Gica Dobrin, transmite Mediafax.

În lotul echipei FC Argeş venit la cimitir s-a aflat și un jucător descoperit la Şcoala de Fotbal Nicolae Dobrin, Dănuţ Ivănică, fotbalist selecţionat chiar de „Gâscan” pe vremea când acesta trăia.

„Sunt mândru că am crescut la Şcoala lui Nea Gicu. Am avut de învăţat de la el şi este o mare pierdere pentru fotbalul românesc. Când jucăm ne gândim şi la Dobrin şi de multe ori asta ne dă aripi” a completat Ivănică.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:51 - 20 de civili au murit în urma bombardamentelor din Donețk și Lugansk
23:50 - Austria nu intenţionează să adere la NATO. Ministrul de externe Schallenberg: „Avem şi o istorie diferită şi cred că trebuie pur şi simplu să se ţină seama de asta”
23:46 - Turcia spune că nu va aproba aderarea Suediei și Finlandei la NATO și că reprezentanții celor două țări „nu ar trebui să se obosească” să vină la Ankara. Care sunt nemulțumirile lui Erdogan
23:15 - Activitatea partidului comunist, interzisă pe teritoriul Ucrainei
23:13 - Ministerul Sănătății, precizări despre distribuirea pastilelor cu iodură de potasiu / Secretarul de stat Brădățan a exprimat un punct de vedere nume personal, spune instituția
22:42 - Procurorul general ucrainean, Irina Venediktova, anunță că autoritățile din Ucraina au identificat 45 de soldaţi ruşi care au comis crime de război
22:38 - Tanczos Barna: Se depune prima plângere penală pe infracțiunea de îngropare de deșeuri. Fapta nu se mai sancționează contravențional, ci cu închisoare de la 3 la 5 ani (VIDEO)
22:33 - Un pacient de 18 ani, din Prahova, ar fi fost agresat sexual de un asistent
22:11 - Șeful MAI, întrevedere în SUA cu un oficial american de rang înalt. Lucian Bode: Traficul de persoane, un flagel care distruge multe vieți. Avem „toleranță-zero” față de această formă de criminalitate
22:08 - Premierul Estoniei îi îndeamnă pe liderii mondiali să nu-l mai sune pe Putin