NOI acuzații de DOPAJ: Serena Williams atacată că ar fi folosit medicamente care au același efect ca heroina

NOI acuzații de DOPAJ: Serena Williams atacată că ar fi folosit medicamente care au același efect ca heroina
Foto: bzv.ro

Fosta jucătoare de tenis, Klara Koukalova, a declarat că Serena Williams ar fi primit aprobarea de a folosi medicamente care au același efect ca heroina, anunță Digi24.

Fișa medicală a Serenei arată că aceasta a folosit de-a lungul timpului oxicodonă, hidromorfonă, prednison și metilprednisolon în anii 2010, 2014 și 2015.

„Sunt mai dezamagită de modul în care toate pastilele pe care le lua Serena Williams au fost băgate pur și simplu sub covor, totul fiind mușamalizat. Ea a avut acordul WADA (Agenția Mondială Antidoping) pentru a lua diferite pastile. Efectul unora dintre ele este precum cel al heroinei, iți dau o stare de euforie. Jucam aparent împotriva unei jucătoare Serena care era accidentată și care avea probleme, până când hackerii au scos la iveala adevărul. Dar, dintr-o dată, totul s-a mușamalizat și nimeni nu a mai vorbit despre treaba asta cu dopajul. Am avut tot felul de alergii și am fost nevoită să dovedesc acest lucru către WADA, le-am trimis rezultatele testelor mele. Ei au decis că aș putea să folosesc un inhalator de șapte sau opt ori pe zi. Au fost stricți în legătură cu acest lucru, iar la ceva timp aflu de toate substanțele pe care le lua Serena fără nicio problemă… Sunt foarte dezamăgită”, a declarat Koukalova.

Klara Koukalova este o fostă jucătoare de tenis din Cehia, retrasădin activitate în 2016 și care ocupă locul 290 în WTA.

Urmăriți B1TV.ro și pe