Simona Halep dă LOVITURA! Jucătoarea română va primi un MEGA-BONUS din partea WTA

Simona Halep dă LOVITURA! Jucătoarea română va primi un MEGA-BONUS din partea WTA

Simona Halep va încasa un bonus uriaş din partea WTA pentru constanţa demonstrată în 2018.
Jucătoarea noastră a confirmat prezenţa la turneele de la Wuhan şi Beijing, astfel că va îndeplini toate criteriile pentru a încasa bonusul de final de an acordat de Asociaţia de Tenis Feminin (WTA).

Conform regulamentului WTA, sportivele din top 10 care participa la toate cele patru turnee din categoria Premier Mandatory (Indian Wells, Miami, Madrid și Beijing) și la cel puțin patru din cele cinci turnee din categoria Premier 5 (Doha, Roma, Rogers Cup, Cincinnati și Wuhan) primesc anual un bonus.
Mai mult, dacă o jucătoare evoluează toate cele nouă turnee, ea va primi și un super-bonus, potrivit ziare.com.

După confirmarea prezenței la Wuhan și Beijing, Simona Halep ar putea obţine bonusul maxim, deoarece jucătoarea noastră va bifa prezența la toate cele nouă turnee.
Astfel, românca este eligibilă în momentul de față pentru a încasa un bonus de 1 milion de dolari din partea forului mondial.

Dacă va încheia anul pe locul doi, suma va scădea la 700.000 de dolari, iar dacă va încheia pe locul trei Simona va primi 650.000 de dolari.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:48 - Polonia solicită despăgubiri de război pentru invazia hitleristă în valoare de 1.300 miliarde euro. Berlinul declară subiectul închis din anii ’50, când ambele țări se aflau sub ocupație sovietică
18:23 - Noul ministru al Educației, Ligia Deca, a depus jurământul la Palatul Cotroceni / Klaus Iohannis: Sunt încredințat că proiectul România educată nu doar că va merge mai departe, ci va mergem mai departe cu noi energii (VIDEO)
18:14 - Apa dintr-un container cu suferinzi de COVID de la Sibiu le ajungea dincolo de glezne. A fost scoasă cu gălețile de infirmiere. Întâmplător, ploaia nu a afectat aparatura de care depinde viața pacienților
18:13 - Persoanele care au nume de animale au acces gratuit la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”
18:06 - Generalul Alexandru Grumaz, despre „Submarinul Apocalipsei”, mobilizat de ruși: „Evită radarele, cauzând pagube devastatoare”
17:57 - Târgu Mureș: Șofer prins beat la volan de trei ori în doar șase ore
17:40 - Armata achiziționează sisteme de comandă și control pentru Forțele Terestre Române. Valoarea contractului se ridică la 40 de milioane de euro
17:35 - Prima doză de vaccin împotriva variolei maimuței administrată în România
17:16 - Andrei și Ileana Stana Ionescu, lucruri neștiute despre maestrul Alexandru Arşinel: „Era un om tare gospodar, îi plăcea să migălească lucrurile”
17:11 - Edi Iordănescu, reconfirmat de FRF în funcția de selecționer, pentru preliminariile EURO 2024. Cu el la cârmă, Naționala de fotbal s-a clasat pe ultimul loc în grupele Ligii Națiunilor și a retrogradat