Sorana Cîrstea a învins-o pe Oksana Kalaşnikova și s-a calificat în optimi la Grampians Trophy de la Melbourne

Sorana Cîrstea a învins-o pe Oksana Kalaşnikova și s-a calificat în optimi la Grampians Trophy de la Melbourne
FOTO: Hepta.ro

Mierucri, Sorana Cîrstea, locul 72 WTA, a învins-o pe Oksana Kalaşnikova cu scorul de 6-1, 6-1. Românca s-a impus după un meci de 48 de minute. Sorana Cîrstea se află pe panoul WTA de simplu al Turneului Grampians Trophy. Reamintim că la turneu participă doar jucătoarele suspuse unei carantine mai stricte, înainte de Auralian Open, pentru că au călătorit cu avioane charter, în care au fost identificate cazuri de infectare cu SARS-CoV-2.

Sorana Cîrtea, în vîrstă de 30 de ani, a învins-o pe Oksana Kalaşnikova, din Georgia, fără clasament WTA și intrată pe tabloul principal din postura de rezervă. Scorul a fost unul de 6-1, 6-1 pentru româncă, calificîndu-se astfel în optimile de finală ale turneului de categoria WTA 500 Grampians Trophy de la Melbourne.

Calificarea în optimi a Soranei Cîrstea ar urma să fie recompensată cu un o sumă de 5.500 de dolari și 55 de puncte WTA.

Sorana Cîrstea, în carantină înainte de Australian Open

Sorana Cîrstea a fost nevoită să stea în izolare totală în Australia, din cauza depistării a două cazuri de Covid-19 în avionul de Dubai, aceasta având un mesaj dur la terminarea zilelor de „detenție”.

„Trei ore până la finalul detenției. Asta duce la un total de 351 de ore de izolare fără o ferestră. Primul lucru pe care îl voi face afară este să stau pe primul trotuar și voi repira aer curat!”, a transmis ea.

Româna a fost extrem de supărată că a trebuit să stea în izolare totală, timp de 14 zile, la sosirea în Australia și nu s-a putut antrena pe teren.

„Nu am nicio problemă să stau 14 zile în cameră, uitându-mă la Netflix. Credeți-mă, acesta este un vis devenit realitate, chiar o vacanță. Ce nu putem face este să concurăm după ce am stat 14 zile pe o canapea. Asta este problema, nu regula carantinei”, a scris Sorana Cîrstea, pe Twitter.

Ultima oră