Vești teribile pentru boxul francez: O campioană mondială a încetat din viață în timpul unui antrenament (FOTO)

Vești teribile pentru boxul francez: O campioană mondială a încetat din viață în timpul unui antrenament (FOTO)

Lumea boxului a pierdut-o marți pe Angélique Duchemin, una dintre cele mai cunoscute pugiliste de pe scena internațională. Franțuzoaica a decedat în timpul unui antrenament după ce a suferit o criză cardiacă.

Angélique Duchemin, campionă mondială în circuitul britanic, a încetat din viață la vârsta de 26 de ani în timp ce se antrena în localitatea franceză Perpignan. Acesta s-a plâns de o stare de rău încă de luni, scrie BFMTV.

Martorii i-au aplicat acesteia mesaj cardiac și au transportat-o la spitalul din Perpignan, dar medicii nu au reușit să îi salveze viața.

Angélique Duchemin a devenit dublă campionă franceză și europeană în decembrie 2015 și a reușit să își adjudece și titlul mondial pe 12 mai.

Tatăl sportivei a murit la rândul său din cauza unor probleme cardiace în 2013.

Ultima oră
22:17 - Nicușor Dan, despre angajații STB: Mâine dimineaţă, cine nu va ieşi, o să răspundă / Plângerea penală este deja depusă
22:14 - Britney Spears, „la cuțite” cu sora ei mai mică: „Ea nu a fost niciodată lângă mine”
22:09 - România ar putea impune sancțiuni economice Rusiei. Ministrul de Externe: „Efectul cumulat va fi foarte puternic” (VIDEO)
21:41 - Sindicalistul de la STB, responsabil pentru greva care a blocat Capitala: „Politica o fac în Consiliul General. La mine nu a venit decizia instanței privind suspendarea protestului” / Greva ar putea continua
21:40 - S-a aflat cine este „victima” lui Carla’s Dreams! Cui îi sunt dedicate versurile din ultima piesă: „Ce paradox…suferința ta înseamnă muzică de calitate pentru noi” (video)
21:05 - România, gata să primească militari francezi. Reacția lui Bogdan Aurescu, ministrul de Externe, după anunțul lui Emmanuel Macron (VIDEO)
21:00 - STB transmite că personalul implicat în protestele de joi refuză să îşi reia activitatea. Greva ar putea continua și vineri
20:40 - Bella Hadid a trecut prin calvar. Mărturii dureroase despre perioada în care se gândea la sinucidere: „Era tot mai greu să ies fără să beau pentru a-mi calma nervii”
20:39 - Creșterea prezenței trupelor americane în România, obiectiv prioritar pentru Guvern. Bogdan Aurescu, ministrul de Externe: „E nevoie să accelerăm procesul de planificare” (VIDEO)
20:28 - Bogdan Aurescu, despre tensiunile de la granița cu Ucraina: „După 2014 asistăm la o deteriorare a situației de securitate în regiune”