Victorie a londonezilor de la Chelsea în duelul cu Atletico Madrid de pe Arena Națională

Victorie a londonezilor de la Chelsea în duelul cu Atletico Madrid de pe Arena Națională
Foto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Duelul dintre Atletico MadridșiChelsea, de marți seară, de pe Arena Națională, s-a încheiat cu victoria londonezilor, scor 0-1. Confruntarea a avut loc în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Atletico Madrid, învinsă deChelsea, pe Arena Națională

Internaționalul francez Olivier Giroud a fost cel care, în minutul 71, a marcat golul partidei dintr-o execuţie din foarfecă. Golul a fost validat după consultarea VAR-ului, potrivit Digi Sport.

Meciul a avut loc la București în urma unei decizii luate de UEFA. Asta pentru că, în contextul pandemiei de coronavirus, restricțiile impuse în Spania cu privire la persoanele venite din Marea Britanie au înpiedicat desfășurarea partidei la Madrid.

„Ca urmare a restricțiilor impuse delegației din Marea Britanie pe teritoriul Spaniei, gazdele jocului Atletico Madrid – Chelsea împreună cu UEFA au decis, cu aprobarea autorităților din țara noastră și cu sprijinulFRF, ca partida să fie mutată pe Arena Națională din București. Meciul din manșa tur a optimilor Ligii Campionilor este programat marți, 23 februarie 2021, de la ora 22:00, șise va disputa fără spectatori”, anunțau reprezentanții FRF pe 10 februarie.

Partida retur se va disputa pe 17 martie.

Înaintea meciului de marți seară, ChelseaLondra a postat pe pagina oficială de Facebook o imagine din București. Britanicii au publicat o fotografie realizată din hotelul în care sunt cazați. Printre obiectivele importante care se potobserva, se numără Catedrala Mântuirii Neamului și Palatul Parlamentului.