Victorie pentru Serena Williams la turneul de la Wimbledon! Numărul unu mondial a egalat recordul trofeelor lui Steffi Graf

Victorie pentru Serena Williams la turneul de la Wimbledon! Numărul unu mondial a egalat recordul trofeelor lui Steffi Graf
Foto: people.com

Serena WIlliams a învins-o pe Angelique Kerber în finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, scor final 7-5, 6-3. Mai mult, Serena Williams a reușit să egaleze recordul lui Steffi Graf în ceea ce priveşte numărul trofeelor de Grand Slam cucerite în carieră, 22 la număr, potrivit Mediafax.

Serena a fost jucătoarea care a dictat ritmul jocului şi nu i-a cedat niciun break lui Angelique Kerber.

Serena a câştigat primul act, scor 7-5. Williams a avut nevoie de 47 de minute pentru a-şi adjudeca primul set. Kerber nu şi-a creat nicio minge de break, singurul game pe serviciul advers fiind reuşit de favorita principală.

În manşa secundă, meciul a fost echilibrat până la 4-3, când Serena Williams a câştigat pe serviciul advers. Serena Williams a închis apoi meciul în favoarea sa, scor 7-5, 6-3.

După acest meci, Serena Williams o egalează pe Steffi Graf la numărul de titluri de Grand Slam (22), nemţoaica deţinând până sâmbătă recordul absolut în Era Open.

Urmăriți B1TV.ro și pe